Crimă oribilă în America: i-a ucis câinele, apoi pe ea

Ultima actualizare:

    Denisa părea  fericită în  Statele Unite
Denisa părea fericită în Statele Unite

Denisa şi Ovidiu au trecut fiecare prin momente grele. Ea a divorţat, lui i-a murit soţia de cancer. S-au cunoscut pe Internet, s-au îndrăgostit, s-au căsătorit. Denisa s-a mutat în SUA, unde locuia Ovidiu, iar toţi cunoscuţii ştiau că sunt cei mai fericiţi din lume. Apoi, vestea-şoc: el şi-a ucis soţia şi pe căţelul acesteia, apoi s-a împuşcat în cap.

Până în 2010, Denisa a lucrat ca asistentă la Spitalul de Psihiatrie Voila. Trecuse printr-o căsnicie nereuşită şi încerca să-şi refacă viaţa. L-a cunsocut prin intermediul unor prieteni pe Ovidiu Rusu, un român din Bucureşti, stabilit însă de 14 ani în America. Era un om de afaceri prosper, dar trecuse şi el printr-un mare necaz. Soţia lui, o americancă, a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Denisa şi Ovidiu au avut iniţial o relaţie la distanţă, prin telefon şi pe internet. Povestea de dragoste s-a înfiripat rapid, iar Ovidiu a cerut-o în căsătorie. După câteva luni, Denisa s-a mutat în SUA, la Los Angeles.

Părea că este fericită şi că nu-i lipseşte nimic. Nimeni, nici mama sau sora, dar nici prietenii rămaşi în ţară nu bănuiau că fata are probleme. În urmă cu o săptămână, apropiaţii Denisei au început să se îngrijoreze pentru că fata nu mai intra pe internet şi nici nu răspundea la telefon.

„Am sunat atunci la vecina lor, şi ea româncă şi am întrebat-o dacă ştie ceva de Denisa. S-a dus în faţa casei şi nu a văzut nimic suspect. Am aflat ulterior că vineri sau sâmbătă vecinii anunţaseră poliţia după ce au auzit focuri de armă care veneau dinspre apartamentul unde locuiau românii. Poliţiştii  nu au găsit nimic suspect şi nu au intrat în casă cu forţa. Abia a doua zi s-a aflat adevărul. I-au găsit morţi în casă pe amândoi, dar şi pe câinele Denisei. Probabil că s-au certat, pentru că vecinii au auzit gălăgie, apoi el i-a împuşcat câinele şi pe ea. Nu putem să bănuim decât că a fost vorba de gelozie. Când şi-a dat seama ce a făcut, s-a împuşcat şi el", a povestit Corina Topală, prietena Denisei.

Conform www.max-media.ro, Denisa ar fi trebuit să vină în ţară în noiembrie. N-a mai apucat. Familia şi prietenii se chinuie acum să strângă 10.000 $, bani necesari pentru a aduce trupul neînsufleţit al Denisei la Câmpina. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net