Criminal cu sânge rece, la doar 15 ani. A ucis un coleg şi a împuşcat mortal trei fete

Ultima actualizare:

    Sharpe are 15 ani şi este pasionat de arme şi filme sângeroaseFoto: Instagram
Sharpe are 15 ani şi este pasionat de arme şi filme sângeroaseFoto: Instagram

Un adolescent din Washington, suspectat de uciderea unui băiat şi de rănirea a trei fete, a încărcat pe pagina de socializare un film care îl înfăţişează testând o armă, cu doar câteva zile înainte să fie protagonistul unui eveniment sângeros.

Caleb Sharpe( 15 ani), din Spokane, Washington are o pasiune bolnavă pentru arme şi este fascinat de filme violente. Elevul a fost considerat suspectul principal atunci când un băiat a fost ucis şi alte trei fete grav rănite, în urma unui foc deschis în incinta unei şcoli din Washington. Caleb venise cu o armă albă la şcoală în ziua în care a avut loc nefericitul incident. Băiatul împuşcat în cap a murit pe loc, iar fetele au fost transportate de urgenţă la spital.

Pagina de socializare a lui Caleb este împânzită de filme violente . În unul din filme, apare Sharpe, alături de un prieten, prezentând un număr impresionant de arme. Pe pagina de Instagram, adolescentul a încărcat la începutul lunii septembrie , o imagine cu un glonţ.


    Adolescentul a încărcat imaginea pe Instagram Foto: Instagram
Adolescentul a încărcat imaginea pe Instagram Foto: Instagram

Michael Harper, un prieten bun al lui Sharpe a declarat pentru ofiţerii de poliţie: “ Era ciudat, dar nu părea să aibă probleme psihice. Era ciudat şi simpatic, în acelaşi timp. “ Un alt elev a mărturisit poliţiştilor că Sharpe i-a scris un bileţel chiar înainte ca focul de arme să aibă loc. În notiţă îl anunţa că “ va face ceva stupid care ar putea să îi aducă moartea.”

Suspectul a fost arestat la locul faptei  în ziua în care a comis îngrozitoarea crimă. Şeriful oraşului a declarat că ce a făcut tânărul este un gest fără precedent în Washington şi că incidentul a adus mâhnirea şi îngrijorarea întregii comunităţi, nu doar a membrilor şcolii Freeman High School.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net