Un şir de crime misterioase a şocat Germania! Torsten Weiss şi Kerstin Enders au fost găsiţi morţi, cu o săgeată în cap, duminică, în Passau. Lângă ei, a fost descoperit cadavrul Farinei Caspari, care avea o rană provocată de o săgeată la gât. Luni, au fost descoperite alte două trupuri, la 650 km distanţă.


Crime misterioase cu arme medievale şi simboluri alchimiste!

24-v-foto1-75-100-farina.jpg

Farina Caspari, de 30 de ani, a omorât patru oameni apoi s-a sinucis

Conform prime-lor informaţii oferite de poliţia germană, Farina Caspari (30 de ani) a fost ultima persoană în viaţă dintre cele cinci care au pierit în mod misterios în zilele de 11 şi 12 mai. Ea s-ar fi sinucis cu o săgeată în gât, după ce i-a omorât pe Torsten Weiss (53 de ani) şi Kerstin Enders (33 de ani), care se cazaseră pentru trei zile la o pensiune din Passau.

24-v-foto3-50-50-kerstin.jpg

Kerstin Enders (33 de ani)

Farina, de meserie ajutor de brutar, trăia în ”parteneriat civil” cu o altă femeie, Gertrud C. (35 de ani), în oraşul Wittingen, aflat la 650 km de locul crimei. Când au descins în apartamentul criminalei, poliţiştii au avut parte de un alt şoc: au mai descoperit două cadavre care prezentau acelaşi gen de răni produse de săgeţi lansate cu o arbaletă. 

24-v-foto4-50-50-torsten.jpg

Torsten Weiss (53 de ani)

Victimele au fost identificate ca fiind Gertrud C. şi Carina U. (19 ani). După interogarea martorilor, poliţiştii au descoperit că Torsten Weiss, care deţinea un magazin de arme medievale şi produse de factură alchimistă, era liderul unei organizaţii obscure în cadrul căreia femeile erau tratate precum sclavii.

24-v-foto5-85-50-afp.jpg

Poliţiştii au mai descoperit două cadavre în casa criminalei din Wittingen

În magazinul lui Weiss, din oraşul Westerwald, poliţiştii au descoperit arme medievale, steaguri aparţinând Cavalerilor Templieri şi diferite licori alchimice. Tabloidul german Bild relatează că Torsten Weiss a locuit o perioadă la o fermă din Saxonia, pe care a închiriat-o de la Alexander Krüger (44 de ani), împreună cu Farina, Gertrud şi Carina. După ce s-a îndrăgostit de Kerstin el s-a mutat şi le-a ”eliberat” pe cele trei. De aici povestea devine neclară. Conform legii germane, orice persoană de peste 18 ani poate deţine o arbaletă şi săgeţi, fără a fi necesar un permis de port-armă. 

Loading...
Citeste tot despre: