Criminalul româncei a ucis până acum 16 femei?

Ultima actualizare:

    Andreea Cristina Zamfir
Andreea Cristina Zamfir

Moartea româncei Andreea Cristina Zamfir, crucificată sub un pod în apropiere de Florenţa, cutremură întreaga lume. Unii cred că a fost ucisă în chinuri de "monstrul din Florenţa", care a mai omorât 16 femei, între 1968-1985.

Din păcate, poliţia italiană nu a putut să-l prindă şi l-au crezut dispărut până ce românca a fost măcelărită în noaptea de dumină, 4 mai. Supranumit "maniacul cu scoci", criminalul se prezintă sub numele "Alessandro", au dezvăluit anchetatorii, citaţi de "Corriere della Sera".

Are o faţă de om de treabă, distins şi vorbeşte foarte puţin, potrivit unei doamne care locuieşte în zona în care a avut loc crima. O prostituată italiancă, abuzată sexual şi legată sub acelaşi pod, ca şi Andreea, care a fost salvată ca prin minune de nişte trecători, a povestit că monstrul s-a purtat foare frumos când erau în maşina lui, de culoare albă. Când a coborât, însă, s-a transformat într-o fiară.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net