Cu cine vor împărți prințul Harry și Meghan Markle palatul Kensington după nuntă

Ultima actualizare:

    Harry și Meghan se vor muta în palatul Kensington după nunta din mai Foto: traveleuropa.com
Harry și Meghan se vor muta în palatul Kensington după nunta din mai Foto: traveleuropa.com

Meghan Markle (36 de ani) va deveni un membru oficial al Casei Regale a Marii Britanii începând cu luna mai al anului viitor. Atunci va fi momentul în care ea se va alătura unei familii extinse și foarte unite. Semn că sunt o familie mare și fericită este faptul că mulți dintrei membrii preferă să trăiască împreună în incinta Palatului Kensington.

Palatul, care este reședința membrilor familiei regale începând cu secolul al XVII-lea, este cu siguranță suficient de încăpător încât să adăpostească un număr considerabil de oameni. Spațiul s-ar putea dovedi, totuși, neîncăpător, ținând cont că în luna aprilie va veni pe lume cel de-al treilea copil al lui William și al lui Kate, iar în luna mai va avea nunta prințului Harry cu actrița Meghan Markle, potrivit travelandleisure.com

Cine sunt cei care care trăiesc în Castelul Kensington

Prințul William, Kate Middleton, George și Charlotte

Prințul William consideră reședința de la Kensington ca fiind locul pe care îl numește cu mult drag acasă. A crescut în acest palat, alături de de fratele său, Harry și de mama lor, regretata prințesă Diana. Atunci când s-a căsătorit cu Kate Middleton în anul 2011 s-a mutat în anexa Nottingham a palatului. În cele din urmă, după ce familia s-a extins o dată cu venirea pe lume a celor doi copii, cuplul s-a mutat din nou într-o anexă mai încăpătoare care cuprinde nu mai puțin de 22 de camere.


    William și Kate Middleton s-au căsătorit în anul 2011Foto: GuliverSplash
William și Kate Middleton s-au căsătorit în anul 2011Foto: GuliverSplash

Prințul Harry și Meghan Markle

După ce William s-a mutat de la Nottingham, anexa a fost rapid preluată de Harry. Aici va locui alături de Meghan Markle, în spațiul de sute de metri care cuprinde o grădină exterioară în care prințul Harry și-a instalat un hamac confortabil  unde se poate relaxa în zilele de vară.

Ducele și Ducesa de Gloucester

Prințul Richard, Duce de Gloucester, care este al 24-lea în linia de succesiune la tron, locuiește de asemenea în palatul Kensington. Ducele, verișor al reginei Elisabeta, trăiește alături de soția sa, într-un apartament. Potrivit surselor, cei doi ar putea elibera apartamentul în eventualitatea în care Harry și Meghan vor dori să se mute acolo.

Ducele și Ducesa de Kent

Ducele și Ducesa de Kent, Katherine și Edward, trăiesc în anexa Wren a palatului, localizată în partea de nord. Această zonă oferă cea mai bună priveliște asupra unei grădini spectaculoase.

Prințul și princesa de Kent

Prințul Eduard, verișorul patern al reginei Elisabeta, și soția acestuia, Marie Christine von Reibnitz, locuiesc în apartamentul 10 de al palatului de mai bine de 20 de ani. Conform surselor, regina Elisabeta a II-a plătește aproximativ 120.000 de lire sterline anual din propriile fonduri pentru ca acest cuplu să poată locui în anexa 10.

Prințesa Eugenie ar putea să se alăture în curând familiei extinse. În anul 2016, Casa Regală a anunțat că prințesa Eugenie s-ar putea alătura celor de la Kensington, ocupând un apartament din aripa Ivy. Din păcate, în anul 2017, în subsol au fost găsite urme de mucegai, ceea ce înseamnă că mutarea ei va fi amânată pentru o perioadp nedeterminată de timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net