Cu inelul ăsta tai, ciopleşti, piepteni şi deschizi sticle

Ultima actualizare:

Creatorul american de bricege Bruce Boone a inventat inelul perfect pentru bărbaţi! E realizat din titan şi costă 385 de dolari (1.460 de lei). Are piaptăn şi chiar fierăstrău şi e garantat pe viaţă!

Chiar dacă lamele inelului lui Bruce Boone nu depăşesc 2 cm şi jumătate, ele sunt perfect funcţionale şi, susţine inventatorul, te pot salva din situaţiile cele mai critice. Vrei să-ţi piepteni mustaţa sau sprâncenele? Nimic mai simplu! Deschizi inelul şi te pui pe pieptănat. „Inelul a fost creat pentru a veni în ajutorul bărbaţilor care au o viaţă activă şi care se expun pericolelor. Este conceput din titan şi asta îi oferă o rezistenţă aparte. Nu face parte din categoria armelor albe, având în vedere că nu poate ucide un om, dar este extrem de util când ai nevoie să tai o sfoară, un fir, să ascuţi un creion sau să decupezi o cutie de carton. Inelul-briceag e ideal când vrei să deschizi o sticlă de bere şi se descurcă  de minune când vrei să-ţi aranjezi sprâncenele”, a explicat inventatorul, pentru publicaţia britanică Daily Mail. În ciuda dimensiunilor reduse, briceagul este un instrument extrem de uşor de manevrat. Evident, nu poţi să tai pâinea cu el, dar te ajută când eşti la înghesuială.

Ascute creionul, taie cabluri, deschide sticle
Ascute creionul, taie cabluri, deschide sticle
image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net