Culmea prostiei! Un hoț a fost prins după ce a postat un selfie cu banii furați

Ultima actualizare:

    Bărbatul riscă o pedeapsă de 30 de ani de închisoareFoto: Facebook
Bărbatul riscă o pedeapsă de 30 de ani de închisoareFoto: Facebook

Nu e glumă! Angajatul unei bănci din Statele Unite ale Americii a crezut că a dat lovitura după ce a furat 88.000 de dolari dintr-un seif. Hoțul a postat pe Facebook un selfie cu teancul de bani în mână, apoi și-a cumpărat o mașină cu documente false.

Tânărul de 29 de ani din Carolina de Nord a lucrat la o bancă din orașul Charlotte. Arlando henderson a furnat în mai multe rânduri din seiful băncii, fără a fi prins. Cu toate acestea, ce l-a dat de gol a fost nevoia de a se mândri pe Facebook. Bărbatul le-a arătat prietenilor că duce o viață de lux, iar în lunile iulie și august a postat de mai multe ori pe Instagram și pe Facebook fotografii cu el ținând în mâini sume consistente de bani.

Într-o altă poză, tânărul a apărut cu un Mercedes Benz, mașină pe care a dat 20.000 de dolari. Arlando Henderson a falsificat documente pentru a obține împrumutul pentru o mașină de la o altă bancă. 

Arlando Henderson s-a lăudat pe Facebook cu viața luxoasă pe care o duce
Arlando Henderson s-a lăudat pe Facebook cu viața luxoasă pe care o duce

Filmul jafului

Bprbvatul s-a angajat la bancă în luna aprilie. Având acces la seif, în două luni a început să fure bani, potrivit observator.tv. A început cu sume modeste. A furat 446 de dolari pe 12 iunie, apoi 200 de dolari o săptămână mai târziu și alți 411 peste două zile. A prins curaj și a trecut la sume tot mai mari. A ajuns să fure 8.700 de dolari pe 10 iulie și alți 13.450 cu cinci zile mai târziu. În total, el a jefuit banca de 88.000 de dolari. 

Bărbatul a fost arestat la începutul lunii decembrie. El are 19 capete de acuzare pentru care riscă o pedeapsă de 30 de ani de închisoare și o amendă de 1 milion de dolari. 

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net