Cum arată femeia care l-a făcut pe ”misoginul” Donald Trump președintele SUA

Ultima actualizare:

    Donald Trump este noul președinte ales la SUAfoto: Getty Images
Donald Trump este noul președinte ales la SUAfoto: Getty Images

Donald Trump (70 de ani) a câștigat alegerile din SUA împotriva predicțiilor experților și împotriva tutoror sondajelor, care o dădeau victorioasă pe Hillary Clinton. Spurcat la gură, însurat de trei ori cu top-modele, acuzat de hărțuire sexuală, Trump părea departe de fotoliul de la Casa Albă cu trei luni înaintea alegerilor.

August 2016 a fost momentul de cotitură pentru ”misoginul” Donald Trump, care se afla la zece procente în spatele candidatului democrat Hillary Clinton. Atunci a apărut femeia salvatoare, prima femeie din istorie care a condus la victorie o campanie prezidențială în SUA.

Blondă, înaltă, hotărâtă, cu zâmbet de reclame la pastă de dinți! Vă facem cunoștință cu Kellyanne Conway (49 de ani), șefa de campanie a candidatului acuzat că disprețuiește femeile.

Conway a preluat frâiele campaniei prezidențiale într-un moment delicat și a fost, categoric, femeia potrivită la locul potrivit. De profesie avocată, proprietara unei firme de sondare a opiniei publice și cercetare de piață, Kellyanne Conway a făcut parte, în 2015, din echipa candidatului republican Ted Cruz, care a pierdut nominalizarea în favoarea lui Trump.


    Kellyanne Conway, alături de președintele ales Donald Trumpfoto: Getty Images
Kellyanne Conway, alături de președintele ales Donald Trumpfoto: Getty Images

Șefa de campanie a lui Trump a intrat în scenă când întreaga echipă a miliardarului încerca să limiteze pagubele atitudinii arțăgoase a candidatului față de părinții unui soldat american musulman căzut pe frontul din Irak.

Kellyanne Conway a reușit practic imposibilul, recuperând spectaculos diferența de zece procente dintre Trump și Clinton, cu mai puțin de jumătate din bugetul candidatului democrat și împotriva presei americane, susținătoare pe față a lui Hillary.

Blonda cu trup de fotomodel i-a scris discursurile care au cucerit alegătorii din statele-cheie. A rămas celebră descrierea Americii drept ”o națiune de luptători, de visători și de credincioși”.


    Kellyanne Conway, șefa de campanie a lui Donald Trumpfoto: Getty Images
Kellyanne Conway, șefa de campanie a lui Donald Trumpfoto: Getty Images

Nu este prima victorie a unui membru al familiei Conway împotriva clanului Clinton. Soțul lui Kellyanne, avocatul George Conway, a reprezentat-o pe Paula Jones în procesul de hărțuire sexuală intentat fostului președinte Bill Clinton. Procesul nu a mai ajuns în tribunal, dar Clinton a acceptat să-i plătească reclamantei 850.000 de dolari.

La o zi după ce Trump a câștigat alegerile, Kellyanne Conway a confirmat pe o rețea de socializare că i-a oferit un post la Casa Albă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net