Ce fiică sexy avea teroristul din Londra. Cum își sfida tatăl islamist

Ultima actualizare:

    Una dintre fiicele teroristului din Londra a refuzat să se supună ordinelor tatălui săuFoto: Twitter
Una dintre fiicele teroristului din Londra a refuzat să se supună ordinelor tatălui săuFoto: Twitter

Fiica adolescentă a lui Khalid Masood, teroristul care a înfăptuit atentatul din Londra, s-a opus tatălui său cu înverșunare, în ciuda faptului că o obliga să poarte burka (veșmânt feminin musulman). În semn de sfidare față de ordinele sale, fata s-a dus la balul școlii într-o rochie foarte provocatoare.

Teegan are 18 ani și atât ea, cât și mama sa au refuzat să se convertească la Islam atunci când Khalid s-a radicalizat. Potrivit afirmațiilor prietenilor, teroristul își obliga cele două fiice să poarte văl, precizează The Mirror.

Sora mai mare a lui Teegan, Andi (24 de ani), însă s-a convertit la Islam ca tatăl său, a acceptat să poarte văl și s-a mutat cu el și cu noua lui parteneră în Luton, cu care a stat din 2009 până în 2011. Mama celor două fete și fosta soție a lui Khalid, Jane Harvey, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o preveni pe Teegan să se supună tatălui său.


    Jane Harvey și fiica sa, TeeganFoto: The Mirror
Jane Harvey și fiica sa, TeeganFoto: The Mirror

„Jane era complet împotriva acestei idei și dorea ca Teegan să rămână cu ea. Dar Andi era mai mare și poate fi tare încăpățânată, așa că ar fi plecat și ar fi făcut-o oricum”, a declarat Luke Lawrence (23 de ani) care a fost coleg cu Andi.

Spre deosebire de sora sa, Teegan a vrut să rămână cu mama sa și să-și continue studiile. În luna mai a anului trecut, adolescenta a publicat pe contul său de Facebook un fotografie de la balul de absolvire a școlii, unde a purtat o rochie neagră, mulată pe corp și foarte decoltată, ceea ce sugerează că a vrut să rămână independentă și departe de ideile radicale ale tatălui său.


    Teegan, fiica lui Khalid MasoodFoto: Facebook
Teegan, fiica lui Khalid MasoodFoto: Facebook

Lui Luke Lawrence i-a fost greu să înțeleagă de ce Andi a decis brusc să abandoneze totul și să plece cu tatăl său. Din acel moment, n-a mai ținut legătura nici cu prietenii. O cunoștință a lui Jane Harvey a declarat că Andi ar locui în Birmingham, de unde a venit de atlfel și Khalid pentru a comite atentatul. Fata poartă burka și și-a schimbat numele cu unul arab.

Numele pe care l-a primit la naștere teroristul a fost Adrian Russell Ajao, dar s-a convertit la religia musulmană în închisoare, în 2003, după ce a fost condamnat pentru că a atacat cu un cuțit un bărbat. După convertire, și-a luat numele Khalid Masood.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net