Atenție! Sunt imagini pe care oamenii sensibili nu le pot privi. Medicii de la un spital din China au făcut publice publice imagini cu plămânii unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fumat timp de 30 de ani, un pachet de ţigări pe zi. Bărbatul a murit în cele din urmă.


Medicii de la Spitalul Wuxi People, din Jiangsu, China, au făcut publice imagini cu plămânii unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fumat timp de 30 de ani, un pachet de ţigări pe zi.

Plămânii unui bărbat care a fumat un pachet de ţigări pe zi

Bărbatul a murit în cele din urmă în urma unui emfizem pulmonar. Negru-cărbune în loc de roz. Aşa arată plămânii cuiva care a fumat timp de trei decenii, au făcut cunoscut prin intermediul unor imagini video medici chinezi, scrie adevarul.ro. Imaginile au mai mult de 25 de milioane de vizualizări în social media, potrivit dailymail.co.uk.

„Mai aveţi curajul să fumaţi?“, au întrebat medicii instituţiei sanitare mai sus citate.

Unii dintre utilizatori au fost de părere că filmarea este cea mai bună reclamă antifumat făcută vreodată. Se pare că pacientul dorea să-şi doneze organele după moarte, dar medicii şi-au dat seama atunci când i-au văzut că acest lucru este imposibil, a declarat dr. Chen, unul dintre chirurgii care a condus operaţia.

El a postat un mesaj pe o  reţea de socializare în care spunea că: „mulţi fumători din ţară au plămâni exact ca aceştia“. (Sursa: adevarul.ro)

plamani_fumator.jpg

plamani_fumator
Aşa arată plămânii cuiva care a fumat timp de trei decenii: negru-cărbune în loc de roz
FOTO: Facebook

Citește și:

De ce orice fumător ar trebui să citească rezultalele ultimului studiu al cercetătorilor

Cu ajutorul lor renunți mai ușor la țigări!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: