În timp ce restul familiei regale s-a adunat în Norfolk, la Sandringham, pentru a sărbători Crăciunul, Prinţul Harry şi Meghan Markle au ales să se rupă de tradiţia şi au făcut Sărbătorile de iarnă în Canada, într-o staţiune de lux.


Ducii de Sussex au ales să petreacă Crăciunul pe Insula Vancouver, alături de mama lui Meghan, Doria Ragland şi, evident, micuţul Archie. Conform mirror.co.uk, cuplul a fost văzut în timp ce făcea jogging în oraşul North Saanich, dar şi când era într-o drumeţie, în Parcul Horth Hill. Echipa lor de securitate a verificat şi un resturant, Deep Cove Chalet, dar proprietarul a refuzat să îi primească pe Meghan şi Harry, din cauza unei potenţiale busculade. 

Palatul Buckingham a anuţat că Meghan şi Harry vor petrece Crăciunul în Canada întrucât le este dragă ţara pe care au vizitat-o des în ultimii ani, dar şi în care fosta actriţă a locuit timp de şapte ani. Mai mult, conform oficialilor familiei regale, alegerea făcută reflectă "importanţa pe care o are Canada pentru ambii". Ei au fost întâmpinaţi de premierul Justin Trudeau, care a publicat un mesaj pe Twitter: "Prinţul Harry, Meghan şi Archie, vă dorim un Crăciun liniştit în Canada". 

Meghan şi Harry, prima felicitare de Crăciun cu Archie

0_duke-and-duchess-of-sussex-christmas-card.jpg

Archie a fost în centrul atenţiei în felicitarea de Crăciun

La începutul săptămânii, Meghan şi Harry au prezentat şi felicitarea oficială de Crăciun, în care apar alături de Archie. În imaginea alb-negru, băieţelui apare în prim plan, uitându-se curios în cameră. În spate, cei doi duci râd în faţa unui brad împodobit. 

Loading...