Cum a cerut-o Prințul Harry în căsătorie pe Meghan Markle: „A îngenuncheat...”

Ultima actualizare:

    Prințul Harry a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe logodnica saFoto: AFP
Prințul Harry a povestit cum a cerut-o în căsătorie pe logodnica saFoto: AFP

La scurt timp după ce a fost anunțată logodna Prințului Harry (33 de ani) cu actrița Meghan Markle (36 de ani), cei doi îndrăgostiți au oferit jurnaliștilor britanici primul lor interviu împreună. Au povestit cum a decurs momentul în care Harry a cerut-o în căsătorie.

Fericitul cuplu este hotărât! Prințul Harry a mărturisit în cadrul interviului că amândoi sunt deciși să-și întemeieze o familie anul viitor, „luând totul pas cu pas”. Pe lângă planurile de viitor ale cuplului, jurnaliștii britanici au fost interesați să afle și cum a decurs momentul în care Meghan a acceptat să fie soția lui Harry.

„S-a întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, luna aceasta, aici, la vila noastră (Nottingham Cottage, n.r.). era o noapte obișnuită pentru noi”, a mărturisit Prințul Harry, iar actrița a continuat, entuziasmată:

„Era doar o noapte liniștită, îmi amintesc că frigeam un pui, iar apoi, o surpriză uimitoare. A fost atât de dulce și de natural totul, și romantic. A îngenuncheat.”

Meghan a recunoscut că a spus imediat „da”: „Ca să fiu sinceră, abia dacă l-am lăsat pe Harry să termine cererea în căsătorie. Chiar am spus la un moment dat: «Pot să spun «da» acum?”

Prințul a încuviințat amuzat: „Nici măcar nu m-a lăsat să termin, m-a întrebat dacă poate să spună da, iar apoi au urmat îmbrățișări, iar eu aveam inelul în mână și eram ceva de genul: «pot să-ți dau inelul acum?» Iar ea: «Ah, da, inelul.» Deci da, a fost un moment cu adevărat drăguț. Eram doar noi doi și eu cred că am reușit să mă descurc. Am luat-o prin surprindere”, a declarat Harry, potrivit express.co.uk.

Ei au anunțat că nunta lor va avea loc în primăvara anului viitor. După ce se vor căsători, Meghan Markle va primi titlul de Ducesă de Sussex. Mai multe detalii despre căsătorie vor apărea pe parcursul lunilor următoare. Momentan, sunt preocupați cu pregătirea noii reședințe, care este în renovare. Cei doi se vor muta la Palatul Kensington, acolo unde se află și Prințul William, Kate Middleton și cei doi copii ai lor (urmând să vină pe lume și al treilea).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net