Cum e noua viața de mămică pentru Meghan Markle. «Am alături cei mai buni doi băieți din lume»

Ultima actualizare:
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţi
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţi

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, cel al venirii pe lume al copilului prințului Harry și al lui Meghan Markle, a beneficiat nu doar de atenția britanicilor, ci a lumii întregi. La două zile de când a născut, Meghan și soțul ei l-au prezentat lumii întregi pe mezinul familiei. Nu au dezvăluit numele pe care l-au ales, însă nu și-au ascuns fericirea că familia lor s-a mărit.

Cei doi fericiți părinți au apărut în fața unui fotograf, a unui reporter și a trei camere, alături de micul prinț. Cu zâmbetele până la urechi, Meghan, îmbrăcată într-o rochie albă fără mâneci și Harry, într-un costum gri, au vorbit despre noua lor viață. În brațele protectoare ale tatălui său, bebelușul regal dormea liniștit, nederanjat de forfota din jur.

"Este magic, este minunat! Am lângă mine cei mai buni doi băieți din lume, așa că sunt cu adevărat fericită. Micuțul are cel mai dulce temperament și este foarte calm. Este un adevărat vis", a declarat fosta actriță.

Ce a spus prințul Harry când și-a cunoscut băiețelul


    Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţiFoto: Guliver / Getty Images
Meghan Markle şi prinţul Harry sunt în al nouălea cer de fericire pentru că au devenit părinţiFoto: Guliver / Getty Images

Prințul Harry nu și-a putut stăpâni emoțiile și a oferit primele declarații după ce soția acestuia a născut.

”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-am fi putut-o imagina vreodată. Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea”, a declarat prințul care a adăugat faptul că încă nu s-au hotărât asupra numelui.

”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune că copilul tău este superb, dar acest copil este uimitor”, a mai spus prințul Harry extrem de încântat, potrivit Daily Mail.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net