Meghan Markle l-a ajutat pe tatăl ei să câştige 750.000 de dolari la loterie în 1990. El a ales numere după datele ei de naştere.


Thomas Markle (74 de ani), tatăl lui Meghan Markle (37 de ani) a câştigat la loteria din California suma de 750.000 de dolari datorită acesteia. Banii au ajutat pentru studiile ei. La acea vreme, Meghan avea vârsta de numai 9 ani. Dezvăluirea a fost făcută în cartea „Meghan: A Hollywood Princess” de Andrew Morton.

Thomas Markle a ales numerele cu care a jucat la loterie de la data de naştere a fiicei, care a venit pe lume la 4 august 1981. Dacă ea nu s-ar fi născut la această dată, tatăl nu ar fi câştigat, scrie ziarul “Mirror”. Thomas a jucat la loterie cu numerele 4, 8 şi 81. Celelalte două numere necesare au fost nimerite de bărbat din întâmplare.

Banii au ajutat să-şi schimbe complet viaţa. Fost director de lumini la Hollywood, în prezent pensionat, Thomas Markle şi-a redus atunci timpul de lucru pentru a se menaja. De asemenea, el a păstrat banii pentru a plăti taxele de şcolarizare ale fiicei sale. Meghan a studiat multă vreme în şcoli private. O parte din sumă a fost dată de tată şi fiului său, Thomas Markle junior, cu scopul de a-l ajuta să-şi deschidă un magazin de flori şi să plătească maşina fiicei lui, Yvonne. Însă Thomas Markle nu ar fi câştigat la loterie dacă nu ar fi fost ajutat de datele de naştere ale fetei lui, Meghan Markle.

Loading...