Cum l-a găsit logodnica lui Elvis pe „Rege”, mort în baie: „Am paralizat”

Ultima actualizare:

    Corpul neînsuflețit al lui Elvis a fost descoperit de logodnica sa, în baieFoto: Twitter
Corpul neînsuflețit al lui Elvis a fost descoperit de logodnica sa, în baieFoto: Twitter

Elvis Presley, un nume care va dăinui în istorie prin impresionanta carieră muzică ce a revoluționat această industrie. Deși a fost supranumit „Regele”, nu a avut parte deloc de o moarte demnă de o legendă. Logodnica sa a povestit cu groază momentul tragic în care l-a găsit pe Elvis căzut în baie.

"Regele” rock and roll a murit la vârsta de doar 42 de ani, din cauza unu atac de inimă. Stilul său de viață dezordonat, cu excese alimentare care l-au îngrășat până ajunsese să cântărească 160 de kilograme și dependența de droguri, i-au adus în final sfârșitul.

Potrivit The Mirror. Ultimele luni din viața lui elvis au fost marcate de grave probleme respiratorii, dar care nu l-au determinat să renunțe la alimentele nesănătoase. Pe 16 august 1977, el a fost găsit căzut în baie de logodnica sa, Ginger Alden, care a fost șocată când l-a văzut așa. Ea a povestit detaliat cum s-a petrecut momentul:

Ginger Alden a fost logodnica lui Elvis și cea mai apropiată persoană în ultimele sale luni din viață
Ginger Alden a fost logodnica lui Elvis și cea mai apropiată persoană în ultimele sale luni din viață

„Imediat după ora 2.00 noaptea m-am trezit și m-am dus până în dormitorul lui Elvis să-l caut. Ușa de la baie era întredeschisă. Am bătut și l-am strigat pe Elvis, dar fără niciun răspuns. Am deschis ușor ușa, am intrat și l-am văzut pe Elvis la podea. Am paralizat (metaforic, n.r.). întregul corp părea înțepenit într-o anumită poziție iar apoi probabil a căzut.”

„Avea picioarele îndoite. Pieptul și umerii atingeau podeaua, iar capul era întors pe partea stângă. Mâinile sale erau întinse la pământ, apropiate de corp și palmele în sus. Era evident că Elvis căzuse. Nu se mișca. M-am aplecat lângă el și l-am strigat. Am simțit un fior rece. O ușoară suflare i-a ieșit pe nas. Vârful limbii fusese mușcat cu dinții, iar fața era vineție.”

„I-am ridicat cu grijă o pleoapă. Privirea era ațintită înainte și avea ochiul înroșit. Am ridicat receptorul de la toaletă și i-am strigat pe cei de jos. A venit tatăl său, Vernon, însoțit de soția sa Sandy și de verișoara lui Elvis, Patsy. «Of Doamne, Elvis, nu muri», a spus tatăl său. Arăta de parcă urma să i se facă rău.”

„S-a așezat ca să-și tragă sufletul, iar Sandy i-a făcut lui Elvis respirație gură la gură. Când m-am uitat peste umăr, am văzut câțiva paramedici sosind și ne-au dat afară din încăpere.”

„Începuseră să-l resusciteze, iar Lisa (fiica lui Elvis, care atunci avea doar nouă ani, n.r.) a apărut brusc la ușa dormitorului: «Ce s-a întâmplat cu tăticul meu?», a întrebat ea, dar nu am vrut să-l vadă pe tatăl său în starea aia. «Nimic, Lisa», i-am răspuns și am întors-o.”

„De îndată ce i-am văzut pe paramedici cum ies cu trupul lui Elvis, crunta realitate m-a lovit. Am început să plâng când ambulanța a plecat. Dintr-o dată, m-am simțit singură. Se făcuse puțin peste ora 4.00 când m-am întors de la fereastră și m-am dus în sufragerie. Îmi amintesc că fusese momentul când se anunțase public moartea lui Elvis. Ziua care începuse cu entuziasm și speranță pentru mine și Elvis, se încheiase cu durere de inimă și deznădejde. La vârsta de 42 de ani, logodnicul meu, Elvis Aaron Presley era mort.”

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net