În clubul ăsta vii cu soţia şi faci sex cu nevasta altuia!

Ultima actualizare:

    Cuplurile petrecăreţe se retrag în separeuri unde îşi dezlănţuie pasiunea
Cuplurile petrecăreţe se retrag în separeuri unde îşi dezlănţuie pasiunea

Nici în cele mai fierbinţi vise nu vă puteţi imagina cum arată o petrecere ca cele organizate la Quest Swingers Club, din Leeds, Marea Britanie. În primul rând, aici vin doar cupluri. În al doilea rând, masca pentru ochi este obligatorie, iar hainele interzise. Băutura e din partea casei.

Reporterii de la tabloidul britanic Daily Star s-au strecurat printre swingerii care au organizat sâmbăta aceasta o petrecere la clubul exclusivist aflat în Yorkshire. La petrecerea care a început cu puţin timp înainte de miezul nopţii au venit bărbaţi şi femei cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani. Clubul care se consideră „un local original destinat eliberării celor mai ascunse dorinţe”, este locul unde au loc orgii organizate de mai bine de 10 ani. Abonamentul lunar este de 100 şi până la 250 de lire sterline, iar băutura este din partea casei. În funcţie de opţiuni, clienţii pot începe destrăbălarea la piscină, la bar sau în interiorul unui jacuzzi imens. Pentru „profesionişti”, a fost amenajată inclusiv o cameră sado-maso unde cuplurile libertine se lasă biciuite de o „dominatoare” experimentată. Pot fi picuraţi cu ceară la cerer, legaţi şi toruturaţi până când ating extazul. Unele soţii îşi pedespsesc bărbaţii ducându-i la dominatoare şi se excită privind cum aceştia sunt umiliţi, se arată în articolul publicat de Daily Star. La petrecere participă minimum 25 de cupluri. Acestea se răspândesc în diferite colţuri ale clădirii, în separeurile tematice. Mulţi diuntre ei se relaxează la saună după o partidă de sex cu soţia alcuiva. Patronii Jo şi Dave susţin că serviciile furnizate de clubul lor fac parte din zona divertismentului.

„Clubul nostru este pentru relaxare şi distracţie. Este un mediu în care nu te hărţuieşte nimeni şi poţi fi tu însuţi. Poţi face orice vrei tu cu oricine, atâta timp cât şi partenerul tău acceptă asta. De când am deschis localul nu am avut niciodată probleme”, au declarat patronii. Odată intrate aici, cuplurile încep să danseze, să bea şi să socializeze. Iar când atmosfera se încinge este bine de ştiut că... prezervativele sunt din partea casei. Pentru nou-veniţi tarifele sunt următoarele: 10 lire de cuplu, 5 lire sterline pentru o femeie singură şi 20 de lire sterline pentru un bărbat singur (n.r. dar regula este ca numărul invitaţilor să fie întotdeauna par, aşa că mulţi băîrbaţi singuri pot fi refuzaţi sau reprogramaţi). Petrecerile încep la ora 23.00 şi se încheie la 6.00. Pentru aniversări şi onomastici, trataţia este gratuită în cazul membrilor cotizanţi ai clubului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net