Cum a reacționat Trump, când soția lui s-a împiedicat și era să-i cadă la picioare

Ultima actualizare:

    Melania era să plonjeze la picioarele soțului, după ce s-a împiedicatFoto: Getty
Melania era să plonjeze la picioarele soțului, după ce s-a împiedicatFoto: Getty

Mulți americani l-au criticat pe Donald Trump pentru felul în care s-a purtat cu soția sa, Melania, în timpul unor evenimente, dar un mic incident recent dovedește că președintele american nu e chiar așa nepăsător cum s-ar spune. Presa americană a fost foarte interesată de felul în care a reacționat, când Melania era să cadă.

Donald și Melania Trump au fost filmați luni, 19 martie, mergând, umăr la umăr, spre elicopterul prezidențial, Marine One, care urma să-i transporte într-un anumit loc, dar s-a întâmplat ceva ce puțini s-ar fi așteptat. Din cauză tocurilor lungi ale Melaniei, deloc potrivite pentru acel teren lipsit de asfalt, acoperit doar cu un gazon des, Prima Doamna era cât pe ce să plonjeze la picioarele soțului.

Din fericire, mâna fermă a lui Trump a apucat-o bine de mijloc și a ținut-o suficient de bine, încât a evitat un contact rușinos cu gazonul, în timp ce mii de americani îi priveau. Desigur, gestul lui a fost unul instinctiv, absolut normal; niciun bărbat nu și-ar lăsa soția să cadă, dar Trump beneficiază de o atenție specială, fiindcă a dat dovadă de multe ori că nu prea este un gentleman. Oricât de mult ar spune el că respectă femeile mai mult ca orice pe lume, afirmațiile controversate și chiar faptele, l-au tot contrazis. De această dată, a scăpat "neșifonat" de criticile publice.

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net