Cum s-a simțit regina Elisabeta după vaccinul anti Covid-19. Mesajul pentru britanicii care nu vor să se vaccineze

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a a Marii Britaniifoto: Getty Images
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britaniifoto: Getty Images

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a dezvăluit că experiența ei cu vaccinul anti Covid-19 a fost ”rapidă și nedureroasă”. Suverana în vârstă de 94 de ani i-a îndemnat pe oameni să „se gândească la ceilalți” și să se vaccineze împotriva Covid-19 atunci când devin eligibili pentru vaccinare, relatează BBC, citat de Digi24.

Declarația a fost făcută în cadrul unei videoconferințe cu mai mulți lideri din domeniul sănătății din țările componente ale Regatului Unit. „A decurs fără nicio problemă. A fost rapidă și nedureroasă. Am primit o mulțime de scrisori de la oameni care au fost surprinși de cât de ușor a fost să fie vaccinați”, a spus regina Marii Britanii.

Elisabeta a II-a a adăugat și că înțelege că ar putea fi dificil pentru unii oameni, dar i-a îndemnat pe britanici să „se gândească și la ceilalți”.

Suverana britanică, în vârstă de 94 de ani, și prințul-consort, în vârstă de 99 de ani, s-au vaccinat cu prima doză de ser anti-Covid la începutul lunii ianuarie.

Între 11% și 15% dintre britanici ezită să se vaccineze

Apelul reginei vine în contextul în care există statistici care arată că un număr între 11% și 15% dintre britanici sunt ezitanți în ce privește vaccinarea. Dr. Emily Lawson, care conduce programul de vaccinare din Anglia, spune că remarcile suveranei sunt „extrem de importante și un vot de încredere pentru programul de vaccinare”.

Elisabeta a II-a a calificat viteza campaniei de vaccinare din UK drept „remarcabilă”.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net