Constructorul auto german Porsche a reacţionat la acuzaţiile de omucidere formulate în justiţie de fiica actorului Paul Walker. Scandalul a luat amploare după ce fiica actorului, Meadow Walker (16 ani), a adus acuzaţii în urma morţii tatălui ei, într-un accident de maşină, pe 30 noiembrie 2013.


Tânăra a susţinut că Porsche este răspunzătoare pentru moartea tatalui ei, care a decedat din cauza flăcărilor. Walker a povestit că nu rănile generate de accident au fost cele care au provocat moartea tatălui ei, ci flăcările care au cuprins maşina în timp ce acesta era blocat în habitaclu, potrivit people.com. Paul Walker a decedat într-un Porsche Carrera GT, pe data de 30 noiembrie 2013, după ce bolidul s-a izbit cu de un copac la o viteză de peste 160 de km/h

Conducerea firmei a contracarat acuzaţiile adolescentei. Prin intermediul unui comunicat transmis revistei People, constructorul auto a reacţionat la plângerea de omucidere. "Suntem trişti când cineva este rănit într-o maşină Porsche, însă credem că raportul autorităţilor a stabilit clar că, în acest caz, tragicul accident a fost provocat de o conducere imprudenta şi o viteză excesivă", a răspuns constructorul auto Porsche.

 
 
Loading...