Cum se apără Prințul Andrew în fața acuzațiilor de viol. Ce spune fosta lui soție, Sarah Ferguson

Ultima actualizare:
Prințul Andrew, fotografiat alături de cea care îl acuză de viol, Virginia Roberts
Prințul Andrew, fotografiat alături de cea care îl acuză de viol, Virginia Roberts

Prințul Andrew a fost acuzat încă din 2015 că ar fi întreținut relații sexuale de mai multe ori cu o minoră, în vârstă de 17 ani, care ar fi fost traficată de prietenul său, Jeffrey Epstein, care a fost în mai multe rânduri condamnat la închisoare sub multiple acuzări, de la trafic de persoane până la pedofilie. Acesta din urmă a murit recent în închisoare, speculându-se că s-ar fi sinucis.

La 4 ani de la primele acuzații de acest gen, familia regală britanică a decis să îi dea undă verde lui Andrew să susțină un interviu în care să răspundă acestor incriminări, făcute de Virginia Roberts, fata care susține că a întreținut de trei ori relații sexuale cu Prințul, când avea 17 ani.

În cadrul interviului filmat, realizat de echipa BBC, Prințul Andrew a dorit să pună accent pe faptul că el și Epstein nu ar fi fost prieteni atât de buni, ci mai degrabă ar fi păstrat relația datorită unei prietene de-ale sale, care era partenera miliardarului la acel moment, Ghislaine Maxwell. Acesta a spus despre Epstein că avea abilitatea de a aduce multe persoane din cercuri înalte împreună, cum ar fi academicieni, politicieni ș.a.m.d și asta l-ar fi atras la prietenia cu el. 

Prințul Andrew neagă toate acuzațiile de viol și sex cu o minoră care i-au fost aduse

Întrebat de imaginea care există cu cei doi, realizată într-un parc după ce Jeffrey fusese condamnat pentru întreținerea de relații sexuale cu minore, Andrew a explict că în acele momente s-a văzut cu Epstein doar pentru a-i spune acestuia că din acel moment nu mai pot fi văzuți împreună.

Totuși, fiul Reginei Elisabeta II-a a locuit în continuare în casa miliardarului, din New York, încă câteva zile și a participat și la o cină ținută de acesta, unde au fost invitate mai multe persoane. „Era un loc extrem de convenabil (unde să locuiască n.r). La acel moment, mi s-a părut onorabil și corect să fac acest lucru și recunosc pe deplin că judecata mea a fost influențată probabil de tendința mea de a fi onorabil”.

Aici puteți urmări interviul integral

„Nu eram eu pentru că eu nu transpir”

De asemenea, Andrew susține că atât timp cât a locuit în casa lui Epstein, i-a frecventat vilele de vacanță și a fost și în avionul său privat, niciodată nu a văzut situații care să îi dea de bănuit în legătură cu comportamentul de agresor sexual al miliardarului sau orice care să îi creeze suspiciuni legate de acesta, deși în acea perioadă Epstein fusese fotografiat aducând minore acasă. 

Deși reclamanta, Virginia, a oferit publicității o imagine în care apare alături de Andrew, unde acesta îi ține mâna pe talie, Prințul a repetat în cadrul interviului de nenumărate ori că el nu își amintește să o fi cunoscut vreodată pe fată și susține că există posibilitatea ca imaginea să fie trucată. 

„Nu-mi amintesc să mă fi întâlnit vreodată cu această femeie”, spune acesta în mod repetat. Virginia a descris însă perfect una dintre nopțile petrecute cu el și spune că își amintește că acesta transpira mult când dansau. Prințul Andrew se apără, spunând că era acasă cu copiii în seara aceea, după ce fusese cu fiica lui, Beatrice, la Pizza Express, la o petrecere.


    Prințul Andrew, fotografiat alături de cea care îl acuză de viol, Virginia RobertsFoto: Hepta
Prințul Andrew, fotografiat alături de cea care îl acuză de viol, Virginia RobertsFoto: Hepta

„Este o mică problemă cu transpiratul. Pentru că eu am o condiție medicală neobișnuită care mă face să nu transpir. Sau cel puțin nu transpiram atunci la acea vreme. Am suferit de o supradoză de adrenalină când am fost împușcat (Andrew a fost în forțele marine n.r) și de atunci a fost pur și simplu imposibil pentru mine să transpir”, s-a apărat acesta.

Există mai mulți martori însă care îl leagă pe Andrew de posibila interacțiune sexuală cu o minoră, unul dintre invitații lui Epstein, John Brockman susținând că l-a văzut pe Prinț în casa miliardarului în timp ce o fată tânără îi facea masaj la picioare. Andrew a negat însă toate acuzațiile și spune că nimic nu este adevărat. În apărarea sa a sărit și fosta soție, Sarah Ferguson, care a scris vineri pe contul personal de Twitter că Prinţul este „un gentleman adevărat şi este neclintit în mod stoic nu numai în datoria sa, ci şi în bunătatea sa”. 

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net