Dacă ești o persoană pentru care nudismul este un stil de viață, atunci "Nudefest" este evenimentul perfect la care vrei să participi. La fel au considerat vreo 300 de englezi care au ales să renunțe complet la haine și să ia parte la cea mai mare sărbătoare pentru nudiști din Marea Britanie.


În zilele noastre englezii par să recupereze acele secole de comportament extrem de pudic și aleg să se dezbrace tot mai des în public. Mai întâi, sute de biciliști au pedalat goi în cadrul World Naked Bike Day, iar apoi sute de britanici s-au înscris pe lista de aşteptare a unui restaurant exclusivist unde poți servi masa complet dezbrăcat.

nudefest_2.jpg

nudefest
La Nudefest au participat 300 de englezi
Foto Daily Star

"Nudefest" este aparent un eveniment obișnuit; petrecerea durează trei zile, numai că cei care vor să se distreze trebuie să fie lipsiți de inhibiții și să renunțe la orice fel de haine pentru a se bucura de ședințe de yoga, muzică și dans, după cum relatează DailyStar.co.uk

nudefest_3.jpg

nudefest
Nudiștii se bucură de ședințe de yoga, muzică și dans
Foto Daily Star

Anul acesta, "Nudefest" a fost organizat pentru prima dată la o fermă din însoritul orășel Somerset. "Am fost destul de norocoși să prindem o vreme bună. De regulă bate foarte tare vântul aici", a declarat Carol (57 de ani), o nudistă care s-a simțit în largul ei la Nudefest. 

Pentru alți nudiști nu este pentru prima dată când participă la această sărbătoare. "Da, ne-am întors datorită prietenilor, dar și pentru că este unica șansă de a trăi fără haine", a declarat Annette (69 de ani). 

nudefest_4.jpg

nudefest
Mai multe persoane doresc să se fotografieze fără haine
Foto Instagram

Nudiștii spun că de regulă oamenii nu înțeleg deloc comunitatea lor, de aceea vor să-i asigure că sunt cât se poate de normali. "Nu suntem aici pentru ca oamenii să râdă de noi. Nu suntem un motiv de amuzament." "Am făcut chiar și prima noastră plimbare cu bicicleta în jurul lacului dezbrăcați, au declarat alți nudiști.

nudefest_5.jpg

nudefest
Au renunțat la haine în cele mai frumoase locuri pe care le-au vizitat
Foto Instagram

Aceștia nu sunt însă singurii care preferă să renunțe la haine. Mai multe persoane din alte colțuri ale lumii se fotografiază complet dezbrăcate în călătoriile lor și publică imaginile pe rețelele de socializare.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...