Probabil că așa arată dragostea! Ducele și Ducesa de Cambridge au fost surprinși de fotoreporteri într-un moment de tandrețe în timpul unei recepții oferite în cinstea lor la Berlin.


De parcă nimic nu mai exista în jurul lor, Prințul William și Kate Middleton s-au privit drăgăstos timp de câteva secunde bune. Un moment rar, date fiind rigorile protocolului regal, care nu le putea scăpa fotografilor prezenți în sala de bal din Berlin joi seară.

kate_william.png

kate middleton
Kate și William, într-un moment rar de tandrețe în public
foto: AFP

 

Recepția oferită de gazdele ducelui și ducesei a fost punctul culminant al unei zile încărcate pentru familia regală. Kate și William vizitaseră în timpul zilei un institut de cercetare în domeniul cancerului, făcuseră dulciuri într-o piață tradițională din Berlin și se întrecuseră cu bărcile pe râul Neckkar.

Un program încărcat, dar care a alternat momentele serioase cu distracția, așa că nu ne miră atitudinea celor doi de la finalul zilei, când și-au aruncat priviri drăgăstoase în fața unui pahar cu șampanie. Chiar și cadrul recepției invita la romantism. Deschisă în 1913, sala de bal Clärchens este una dintre cele mai vechi săli de acest fel din Berlin și este renumită pentru holul decorat cu oglinzi.

000_qs6c6.jpg

kate middleton
Kate Middleton și WIlliam au participat la o recepție oferită în cinstea lor de gazdele berlineze
foto: AFP

 

Kate (35 de ani) a purtat o rochie fără mâneci semnată de designerul german Markus Lupfer, cu o centură metalică argintie. Ducesa a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto de la Prada și o brățară din perle.

Loading...