Cum și-a anunțat de fapt Prințul Harry familia că se retrage din viața publică: ”Lipsă de respect”

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se vor retrage din viața publică în ianuarie, spre dezamăgirea Reginei Elisabeta a II-afoto: Getty
Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se vor retrage din viața publică în ianuarie, spre dezamăgirea Reginei Elisabeta a II-afoto: Getty

Prințul Harry le-a dat vestea că se retrage din viața publică Reginei Elisabeta a II-a și Prințului Charles printr-un email. El i-a anunțat în ianuarie și a fost sfătuit să nu se grăbească. Totuși, la numai câteva zile după, el și Meghan Markle au publicat au dat o declarație de presă că își dau demisia din Familia Regală britanică.

”Regina și Charles au înțeles că el și Meghan vor ceva diferit și au vrut să îi ajute, dar a fost complicat. Erau probleme precum securitatea, vizele, taxele, niciunul dintre ei nu s-a gândit la ele. Harry a fost rugat să scrie ce vrea și el a crezut că familia încearcă să îl oprească. A fost mult prea încăpățânat. Tatăl lui a încercat să îl asigure că, deși preferă o familie regală mai restrânsă, Harry și familia lui vor face mereu parte din ea”, a declarat o sursă apropiată Casei regale, conform thesun.co.uk.

Mai mult, Regina ar fi fost foarte afectată de anunțul subit al lui Harry, care nu a consultat pe nimeni din familie înainte de a comunica presei că el și Meghan se vor retrage din viața publică. 

”Toți sunt de părere că ducii de Sussex au fost lipsiți de respect”, a mai adăugat sursa, care a completat că Regina i-a rugat să aștepte să vorbească pe îndelete cu Charles. Prințul de Wales ar mai fi vrut că fiul său să discute mai serios problema finanțării din bani publici. 

Harry, nevoit să renunțe la titlurile regale în SUA

Prințul Harry și-a putut păstra titlul de Duce de Sussex, dar dacă vrea să primească cetățenie americană, el va fi nevoit să renunțe la el. Cum el și Meghan ar vrea să se mute permanent în SUA, Harry va fi obligat să renunțe la orice titlu regal. 

Cei doi s-au relocat recent din Vancouver în Los Angeles, în mijlocul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Meghan și Harry au luat un avion privat, înainte ca granițele să fie închise între SUA și Canada. Acum ei se află în izolare cu fiul lor Archie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net