Cum sunt forțate sclavele ISIS să facă avorturi, conform legii

Ultima actualizare:

    Sclavele sexuale ISIS nemăritate nu trebuie să fie însărcinate atunci când sunt violate de „proprietari”foto: Hepta
Sclavele sexuale ISIS nemăritate nu trebuie să fie însărcinate atunci când sunt violate de „proprietari”foto: Hepta

Legile impuse de militanții Daesh/ISIS sunt din ce în ce mai inumane. Femeile ținute în captivitate drept sclave sexuale trec prin torturi inimaginabile. Pe lângă abuzurile sexuale cărora sunt supuse, acestea trebuie să se conformeze unei legi potrivit cărora femeile nemăritate ținute în captivitate nu trebuie să fie însărcinate atunci când sunt violate.

Tinerele femei, dintre care majoritatea fac parte din comunitatea minoritară de Yazidiți, sunt injectate cu substanțe anticoncepționale, pentru a evita să rămână gravide după repetatele violuri. Atunci când ajung în situația unei sarcini, sclavele sexuale nemăritate sunt forțate să facă avort. Numai astfel, teroriștii vor putea continua să le violeze, potrivit dailymail.co.uk.

Tot conform acestei legi, bărbații trebuie să respecte o perioadă de abstinență după cumpărarea unei sclave sexuale, pentru a se asigura că aceasta nu poartă un prunc în pântece. În plus, unii jihadiști vin la „târgurile de sclave” însoțiți de ginecologi. În cazul în care unele femei captive sunt însărcinate, acestea sunt supuse la avorturi dureroase.

Mai multe femei ținute sclave sexuale de ISIS și apoi eliberate au mărturisit că teroriștii obișnuiau fie să le ducă la clinici, lunar, pentru injecția contraceptivă, fie să le injecteze ei înșiși în coapsă, înainte de repetatele violuri.

Islamiștii radicali au întocmit o listă cu legi pentru violul „corect” sclavelor

La sfârșitul anului trecut, militanții grupării teroriste au realizat un document cu legile și condițiile care trebuie aplicate odată cu violarea sclavelor sexuale. Lista explică în detaliu cum trebuie să decurgă actele sexuale cu femeile ținute în captivitate. De exemplu, „proprietarii” sclavelor sexuale nu au voie să facă sex anal cu femeile, sau să întrețină relații intime cu două surori, în același timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net