Cum vor să scape Meghan Markle și prințul Harry de Kate și William!

Ultima actualizare:

    Tensiunile dintre cele două cupluri regale i-a făcut pe ducii de Sussex să ia o decizie radicalăFoto: Getty
Tensiunile dintre cele două cupluri regale i-a făcut pe ducii de Sussex să ia o decizie radicalăFoto: Getty

Ducele și ducesa de Sussex au în plan să plece în Africa timp de șase luni, acesta fiind visul lui Harry de mai mulți ani. Nu se știe cât de curând vor pune bazele acestui „proiect”, însă cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată.

Cu această mutare, Harry și Meghan Markle își pot crește brand-ul și pot scăpa și de tensiunile cu William și Kate Middleton, potrivit Daily Mail. Ducii de Sussex vor să exceleze în rolul lor de ambasadori Commonwealth și să ducă numele casei regale britanice peste hotare. Surse apropiate de familia regală spun că ducii iau în calcul să plece chiar și doi-trei ani în Africa.

Această mutare făcută de Meghan Markle și Harry le-ar oferi și o pauză de la certurile dintre cei doi prinți, care s-au înmulțit în ultimele luni. Se pare că William și Kate sunt nemulțumiți de popularitatea pe care o au ducii de Sussex la nivel global. Asistentul personal al prințului William a avut ca strategie răcirea relațiilor dintre el și fratele său mai mic.

„Cei din jur îi spun lui William să nu își facă griji pentru că influența sa va crește, iar popularitatea lui Harry va scădea”, a mărturisit o sursă apropiată de Casa Regală pentru The Sunday Times. 

Meghan Markle a lipsit de la ziua Reginei

Familia regală britanică a fost prezentă la biserică în duminica Paștelui Catolic, pe 21 aprilie. Marea absentă de la St. Chapel a fost Meghan Markle, care se pregătește să nască în orice moment în această perioadă. Tot duminică a fost și ziua Reginei Elisabeta, care a împlinit 93 de ani. 16 membrii ai familiei regale au fost prezenți, printre care Prințesa Anne, prințul Andrew, prințesa Beatrice și contesa de Wessex cu soțul și copiii lor.

Citește și

Sărutul împăcării? Kate Middleton și Meghan Markle, împreună de Ziua Commonwealth

Duș rece pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Regina și-a impus voința

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net