Cum vrea Meghan Markle să arate familiei lui Harry că este „fată de casă”

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a vorbit despre un talent ascunsFoto: Twitter
Meghan Markle a vorbit despre un talent ascunsFoto: Twitter

Actrița Meghan Markle (35 de ani), actuala iubită a lui Harry, pare să țină foarte mult la legătura dintre ea și prinț, dar trebuie să se dovedească iscusită pentru a intra și în gațiile rudelor viitorului său soț (dacă cei doi într-adevăr vor dori să facă pasul cel mare).

Celebra actriță a dezvăluit însă recent într-un interviu pentru revista „Good Housekeeping” că are un talent ascnus: se pricepe de minune să gătească pui fript, după cum precizează The Sun. Tot cei din cadrul srusei citate consideră că frumoasa brunetă poate avea mari șanse prin această metodă de a cuceri și inimile Familiei Regale, nu doar a lui Harry, care oricum este topit după ea.

„Nu este nimic mai delicios sau impresionant, decât un pui perfect fript. Schimbă totul. Am adus asta la petreceri și am gătit uneori și prietenilor.” Iar dacă ținem cont de vechea zicală că se poate ajunge foarte ușor la inima cuiva prin stomac, atunci nu e greu să ne închipuim că Meghan chiar ar putea face o bună impresie familiei lui Harry.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net