Cutremur în California, mai mare decât cel de joi. Seismul a avut magnitudinea de 6,9

Ultima actualizare:

    Un cutremur cu magnitudine de 6,9 a lovit sudul Californiei, în noaptea de vineriFoto Pixabay.com
Un cutremur cu magnitudine de 6,9 a lovit sudul Californiei, în noaptea de vineriFoto Pixabay.com

Un cutremur cu magnitudine de 6,9 a fost sesizat în sudul Californiei, în noaptea de vineri, 5 iulie, fiind al doilea seism înregistrat lângă Ridgecrest în mai puţin de două zile.

Cel mai recent cutremur a avut loc la aproximativ 17 kilometri nord-est de Ridgecrest, potrivit Institutului american de geofizică USGS. Potrivit unor oficiali, este cel mai mare seism înregistrat în ultimii 20 de ani. 

S-au raportat incendii şi mai multe persoane rănite în Ridgecrest - la aproximativ 150 de kilometri de Los Angeles. Un centru de operaţii de urgenţă este înfiinţat în Bakersfield, a spus purtătorul de cuvânt al judeţului Kern, Megan Person, pentru CNN.

În centrul oraşului Los Angeles, cutremurul s-a resimţit mai puternic decât cel de o zi înainte.

Unităţile de siguranţă publică se deplasează în întreg oraşul "pentru a asigura siguranţa şi a inspecta infrastructura", a spus Eric Garcetti, primarul oraşului Los Angeles.

Seismologii nu exclud că ar putea fi mai multe cutremure.

Un cutremur de magnitudinea 6,4 a avut loc joi în regiunea California de Sud, la aproximativ 240 de kilometri de Los Angeles. Seismul a avut cel puţin patru replici importante, cu magnitudini de 4,7, 3,5, 3,8 şi 4,2, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net