Cutremurător! Băiețel de 7 ani, folosit de ISIS ca terorist sinucigaș! Avea la brâu centură explozivă

Ultima actualizare:

    L-au îmbrăcat cu un tricou al echipei de fotbal Chelsea pentru a ascunde că era un "terorist sinucigaș"Foto: captură foto/Daily Mail
L-au îmbrăcat cu un tricou al echipei de fotbal Chelsea pentru a ascunde că era un "terorist sinucigaș"Foto: captură foto/Daily Mail

Pe Internet a fost publicat un material video cu un puternci impact emoțional în care un băiețel poartă la brâu o centură cu explozibili. El a fost trimis de adepți ai Statului Islamic să facă victime în armata irakiană, dar, din fericire, un soldat l-a depistat și i-a detașat bomba.

Băiețelul nu pare să aibă mai mult de șapte ani, darîmbrăcat cu un tricou alb-albastru al echipei de fotbal Chelsea și cu numele jucătorului Eden Hazard, ar fi putut fi atacatorul sinucigaș perfect dacă ar fi trecut neobservat.

A fost filmat momentul în care un soldat irakian îl dezbracă de tricou pe băiețel și, spunându-i să rămână calm și să nu-i fie teamă, îi dezamorsează bomba și i-o detașează de pe trupul său firav.

Copilul, pe nume Uday, i-a mărturisit soldatului că „amo”, adică unchiul său l-a trimis așa cu instrucțiunile de a ținti armata printr-un atac sinucigaș, după cum precizează Daily Mail.

De când trupele militare anti-teroriste au reintrat în Mosul pentru a-i lichida pe jihadiști, aceștia din urmă se folosesc de civilii rămași în oraș și în împrejurimi ca scuturi umane. Micuțul Uday ar putea fi cel mai tânăr terorist sinucigaș, fără a avea poate habar de ce urma să facă mai exact.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net