Cuvintele înduioșătoare ale Prințului William față de mama sa, Prințesa Diana

Ultima actualizare:

    Prințul William a fost sprijinul mamei salefoto: Getty
Prințul William a fost sprijinul mamei salefoto: Getty

Prințul Charles și Prințesa Diana au divorțat în anul 1996. Deși William era doar un adolescent de 14 ani, Prințul a fost sprijinul mamei sale care a știut ce să-i spună ca să o facă să se simtă mai bine în perioada de după divorț.

Prințul william a dat dovadă de maturitate și înțelegere de la o vârstă fragedă. Divorțul părinților săi a fost un eveniment care, cu siguranță, l-a marcat, însă nu a vrut să arate acest lucru față de mama sa, care părea că are mai multă nevoie de atenție, decât el.

Student la Colegiul Eton, unde învăța biologie, geografie și istoria artelor și nu își începuse încă îndatoririle regale, Prințul william a fost cel care a sprijinit-o pe Diana, chiar dacă doar cu vorbele. Copil fiind, acesta și-a asumat puterea pe care știa că o va dobândi la un moment dat și i-a făcut mamei sale o promisiune pe cât de adorabilă, pe atât de sfâșietoare.

”Nu te îngrijora, mamă! Îți voi da eu titlul înapoi, într-o zi, când voi fi rege”, i-a spus acesta mamaei sale, în urma scandalurilor ce priveau titlul de prințesă. Diana ar fi pierdut acest titlu și ar fi fost obligată să facă reverențe chiar și în față fiilor săi. După primirea acestei vești, William i-a făcut o promisiune, însă, la scurt timp, Prințesa Diana și-a pierdut viața.

În mod tragic, la nici un an de la emoționantul moment, Prințesa a murit într-un accident de mașină. În anii ce au urmat teribilului accident, atât Prințul William, cât și Prințul Harry, fratele său, au dezvăluit lucruri incredibile despre mama lor și despre impactul pe care acesta l-a avut asupra educației lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net