Dă un leu pentru agentul antitero!

Ultima actualizare:

    Agenţii sunt însoţiţi  de câini sub acoperire antrenaţi  împotriva terorismului
Agenţii sunt însoţiţi de câini sub acoperire antrenaţi împotriva terorismului

“Nu, mulţumesc! Sunt de la antitero!” Spun mulţi dintre cerşetorii londonezi când primesc o monedă de 2 penny (circa 1 leu). Agenţii din trupele speciale s-au deghizat astfel împotriva teroriştilor.

Zeci de cerşetori au împânzit străzile britanice! Nu e însă motiv de îngrijorare. Trupele speciale SAS au intrat în acţiune. Aceşti luptători de elită, însoţiţi de câini K9, s-au răspândit recent, pe străzile marilor oraşe din Marea Britanie, pentru a proteja cetăţenii de terorişti.


    Heckler &  Koch MP7
Heckler & Koch MP7

Deghizaţi în cerşetori şi înarmaţi cu puşti semiautomate Heckler & Koch MP7, agenţii antitero sunt pregătiţi să intervină în forţă pentru a preîntâmpina noi măceluri împotriva oamenilor nevinovaţi. Numai anul acesta Marea Britanie a fost lovită de trei atacuri teroriste sângeroase, în urma cărora şi-au pierdut viaţa 35 de oameni şi alte zeci de persoane au fost grav rănite. La 22 martie, Khalid Masood, de 52 de ani, a intrat cu maşina în trecători pe Westminster Bridge din Londra. Între victimele masacrului s-a numărat şi românca Andreea Cristea, care a fost aruncată în Tamisa şi a murit mai târziu la numai 31 de ani. La 22 mai, Salman Abedi, de 22 de ani, s-a aruncat în aer la concertul Arianei Grande din Manchester şi a făcut baie de sânge. În ziua de 3 iunie, Khuram Shazad Butt, de 27 de ani, a intrat cu maşina în oameni în Londra, semănând moarte. Desele atacuri ale teroriştilor şi faptul că nivelul de ameninţare de noi atentate e mare au determinat autorităţile să apeleze la trupele SAS. Aceste trupe speciale au în rândurile lor cei mai redutabili soldaţi care au luptat în aer, pe apă, pe uscat, în junglă, în câmp deschis, în munţi, păduri şi mediul urban. Ei sunt formaţi în urma unor antrenamente foarte dure în materie de armament, luptă corp la corp şi arte marţiale. Îmbrăcaţi în cerşetori sau ca măturători de stradă, agenţii antitero vor fi capabili să depisteze la timp orice atacator pentru ca omorurile şi rănirile să înceteze sau măcar să limiteze cât se poate de mult numărul victimelor. Ei sunt infiltraţi îndeosebi în centrele comericale şi în mijloacele de transport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net