Dată afară din hotel pentru că e româncă. Alecsandra a fost umilită în ultimul hal într-un oraș britanic

Ultima actualizare:

    Românca a fost  şocată pentru că  nu i-a fost permis  să se cazeze la hotel
Românca a fost şocată pentru că nu i-a fost permis să se cazeze la hotel

“Nu acceptăm români!” Aşa i s-a spus Alecsandrei Puflea, o tânără româncă, absolventă de Universitate, la recepţia unui hotel dintr-un oraş britanic. Ea a rămas şocată de ceea ce i s-a întâmplat.

Alecsandra Puflea, de 22 de ani, a vrut să se cazeze împreună cu iubitul ei la Hotelul Holiday Inn Express din Ferensway, Hull, la începutul lunii iulie. Persoana de la recepţie a refuzat să-i primească pentru o noapte, pe motiv că ea este originară din România.

Alecsandra, care e absolventă a Universităţii din Hull, a povestit că i s-a spus că hotelul a introdus o politică de respingere a pasagerilor care sunt implicaţi în activităţi ilegale după ce s-a descoperit că unele românce folosesc camerele pentru prostituţie.

“Îmi pare rău, dar nu acceptăm români”, i s-a zis explicit tinerei studente, care a fost luată drept prostituată. Alecsandra, care rezervase camera prin Internet, a fost şocată de ceea a auzit.

“A fost o experienţă îngrozitoare”, a spus ea. “S-a uitat la buletinul meu şi mi-a spus că nu pot să stau la hotel. Am încercat să-i arăt permisul de conducere britanic, dar mi-a explicat că nu pot rămâne pentru că sunt din România”, a adăugat ea.

A părăsit hotelul şocată şi a făcut cazul public. În cele din urmă responsabilii de la Hotelul Holiday Inn Express şi-au cerut scuze. Ba chiar au susţinut că nu au avut în intenţie s-o discrimineze pentru că era româncă, după ce au umilit-o în ultimul hal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net