David Cameron și alți politicieni, implicați într-o licitație dubioasă

Ultima actualizare:
Postere electorale în valoare de 50 000 de lire.
Postere electorale în valoare de 50 000 de lire.

David Cameron, premierul Marii Britanii, a fost surprins noaptea trecută (8 februarie) mergând la un bal de strângeri de fonduri organizat de câțiva membri ai Partidului Conservator. Aceștia au plătit peste 15.000 de lire pentru a participa la un dineu opulent alături de membrii Cabinetului, chiar în inima districtului bancar al Londrei.

În cadrul balului s-a ținut și o licitație pe lista căreia s-au regăsit articole mai puțin obișnuite pentru astfel de evenimente, precum un weekend de vânătoare de fazani sau bilete la un concert cu Adele, informează Mirror.co.uk.

Cei mai bogați miniștri, membri ai Partidului Conservator, au încercat să țină secret această strângere de fonduri extravagantă, iar când au fost luați la întrebări de jurnaliști, au pretins cu dezinvoltură că suferă de amnezie și nu își pot amintit ce s-a întâmplat noaptea trecută. Jurnaliștii de la Mirror au reușit totuși să facă rost de o copie a broșurii evenimentului, pentru a vedea câteva din motivele pentru care politicienii au cheltuit atât de mulți bani.

Postere din timpul campaniei electorale a conervatorilor în valoare de 50.000 de lire

Câteva postere din timpul ultimelor patru campanii electorale câștigate conservatori s-au vândut cu 50 000 de lire. Posterele sunt semnate de către Margaret Thatcher, John Major și David Cameron.

Cel mai ieftin meniu la o masă de zece persoane a costat 50 000 de lire.
Cel mai ieftin meniu la o masă de zece persoane a costat 50 000 de lire.

Tombola a fost prezidată de soția prim-ministrului

Un astfel de eveniment trebuia să fie condus, cum altfel, dacă nu de soția lui David Cameron, Samantha Cameron. Marele premiu nu a fost unul oarecare, ci „o experiență culinară pentru patru persoane la Gherkin” – în valoare de 1 000 de lire.

Un meniu de lux

Cel mai ieftin meniu la o masă de zece persoane a costat 5 000 de lire, dar acesta nu oferea șansa de a fi la aceeași masă cu vreun ministru. Trebuia să plătești cam 15 000 de lire pentru a sta lângă „distinșii” politicieni. Meniul a cuprins specialități precum vânat cu păstârnac și piure de ciocolată albă, ciuperci sălbatice, biban de mare prăjit, crochete de cartofi, ceapă caramelizată și vin roșu. Și pentru că nu părea suficient, desertul a cuprins tartă de mere și înghețată de brânză de capră.

20 de bilete la un concert Adele în valoare de 30 000 de lire

Fericitul câștigâtor are șansa să meargă cu alte 19 persoane la concertul lui Adele din martie, bucurându-se de cele mai selecte locuri, inclusiv de câte un loc privat și luxos.

Au fost licitate 20 de bilete la un concert Adele în valoare de 30 000 de lire.
Au fost licitate 20 de bilete la un concert Adele în valoare de 30 000 de lire.

Acestea au fost doar câteva dintre lucrurile care i-au făcut pe miniștri să aibă o seară de neuitat. Totuși, atunci când jurnaliștii i-au întrebat cât au costat „obiectele” de pe lista de licitație, cât au cheltuit pentru dineu sau chiar ce au servit la masă, miniștrii păreau că nu își amintesc nimic din cele întâmplate.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net