De ce are Kate Middleton plasturi pe degete mereu? Explicația neașteptată

Ultima actualizare:
Kate Middleton a avut un plasture pe degete și zilele trecute, la Chelsea Flower Show
Kate Middleton a avut un plasture pe degete și zilele trecute, la Chelsea Flower Show

La orice eveniment la care pariticipă, Kate Middleton este o apariție impecabilă. Există, însă, un detaliu care îi îngrijorează de ceva vreme pe fanii familiei regale britanice. Rareori este ducesa de Cambridge văzută vără un plasture pe degete, iar toată lumea se întreabă de ce. Răspunsul este legat de marea ei pasiune pentru grădinărit.

De ani de zile, Kate Middleton apare în spațiul public cu mâinile bandajate. Sunt extraordinar de rare momentele când o vedem fără, așa că e normal că fanii ducesei de Cambridge s-au îngrijorat. Ea a fost văzută cel mai recent purtând un plasture pe degetul mare de la mâna dreaptă, la Chelsea Flower Show, care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Kate Middleton, în ianuarie 2015
Kate Middleton, în ianuarie 2015

Cum reușește Kate Middleton să își rănească mâinile atât de des?


    Kate Middleton, în ianuarie 2015Foto: Getty
Kate Middleton, în ianuarie 2015Foto: Getty

Nu este o coincidență că soția lui William are mai mereu răni pe degete. Deși cei mai mulți fani au crezut că ducesa a fost zgâriată sau mușcată de vreuna dintre pisicile de la Palatul Buckingham, adevărul este altul!

Kate Middleton este foarte pasionată de grădinărit, astfel că își rănește foarte des mâinile. Ea s-a ocupat de celebrele grădini de la Palatul Kensington, dar și de cele din Ammer Hall, în Norfolk. Acest hobby o lasă pe Kate cu răni la degete, potrivit Daily Mail.

Kate Middleton s-a consultat cu Regina pentru organizarea grădinilor regale

Kate Middleton și Regina, la Chelsea Flower Show
Kate Middleton și Regina, la Chelsea Flower Show

Luni (20 mai), Kate Middleton i-a făcut cunoștință Reginei cu contractantul David Dodds, și cu cei doi peisagiști, Andree Davies și Adam White. Ducesa i-a mărturisit bunicii lui William că de grădina din Chelsea s-a ocupat o echipă foarte mare de oameni, printre care și mulți voluntari. Pe tot parcursul evenimentului, Kate Middleton i-a explicat Reginei despre plante, despre paleta de culori aleasă de peisagiști, toate acestea în timp ce prințul William mergea zâmbitor în spatele lor. Înainte să vorbească cu peisagiștii despre cum vor aranja grădina pentru prestigiosul eveniment, Kate Middleton s-a consultat cu Regina și s-a asigurat că aceasta va găsi plantele și florile copilăriei. În grădina regală din Chelsea se găsesc morcovi și sfeclă, pe care Regina și-a amintit că obișnuia să le planteze cu sora ei Margaret. Mai mult, a fost făcută și o cascadă în miniatură, tribut celei din Norfolk, pe care Majestatea Sa o adoră. 

Kate Middleton este pasionată de grădinărit
Kate Middleton este pasionată de grădinărit

Citește și

Ce i-a spus Regina lui Kate Middleton când a văzut-o îmbrăcată așa. Replica lui William

Kate Middleton, cinci ținute prin care ne amintește de prințesa Diana

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net