De ce e nefericită Melania Trump în rolul de Prima Doamnă a Americii

Ultima actualizare:

    Melania Trump nu se bucură de noua ei resposabilitateFoto: Getty
Melania Trump nu se bucură de noua ei resposabilitateFoto: Getty

Prima Doamnă a Americii este nemulțumită de întorsătura pe care a luat-o viața ei de când soțul acesteia a fost ales președinte al Statelor Unite. Potrivit unor surse citate de US Weekly, Melania Trump consideră că nu s-a „angajat” pentru a fi în centrul atenției și a lumii politice, atunci când s-a căsătorit cu magnatul republican, în 2005.

Reticența de a juca rolul de soția președintelui Americii ar putea fi motivul pentru care Melania a ales să rămână în penthouse-ul lor din Manhattan, în timp ce Trump petrece mai tot timpul la Casa Albă. Conform unui prieten al familiei Trump, ea este „nemulțumită de viața ei de acum” și este extrem de nefericită. Prima Doamnă a rămas în New York, de la inaugurarea soțului ei în fucția de președinte al SUA. Săptămânal, Melania Trump i se alătură președintelui în resortul din Palm Beach,  acolo unde pozează în soția perfectă și le zâmbește fotoreporterilor, potrivit rawstory.com.

Se pare că o altă nemulțumire pe care o are, de când este căsătorită cu unul dintre cei mai puternici oameni din lume, ar fi aceea că stă departe de fiul ei, Barron, pe care obișnuia să-l ducă personal la școală.

Acum, Serviciile Secrete sunt cele care îl duc și îl iau pe copil de la școală. De asemenea, surse apropiate de aceasta spun că Melania ar fi supărată și din cauza „atacurilor mediatice” asupra ei, care i-ar fi stricat imaginea și care ar fi făcut-o să renunțe la cel mai mare vis al ei - acela de a-și lansa o colecție de haine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net