Prințul George a început școala la o instituție de învățământ din sudul Londrei. Timid, anxios și fâstâcit, micul prinț nu prea se simțea în largul lui. Nu doar emoțiile primei zile de școală și-au pus amprenta asupra stării lui de spirit, ci și absența mamei. Kate Middleton nu a putut să-l însoțească pe fiul său la cel mai important eveniment din viața lui de până acum, deoarece se simțea rău din cauza sarcinii.


George a fost condus de tatăl său, Prințul William, care a fost foarte protector cu el. L-a ținut de mânuță și i-a ținut ghiozdanul. A vorbit cu directoarea școlii și a fost condus în clasă la ora 8:50. 

Din prima zi, va avea oportunitatea să studieze arta și designul, comunicarea și limbajul, balet, drama, IT și limba franceză. La școala Thomas’s Battersea va învăța bunătatea, va învăța cum să aibă încredere în propriile puteri pentru a ajunge un lider dar și gustul amar al umilinței. Asta scrie pe site-ul instituției, care are o politică cel puțin ciudată de a-i integra pe elevii săi în societate. 

Acolo scrie că școala Thomas’s Battersea nu încurajează ideea de a avea un cel mai bun prieten, pentru a preîntâmpina apariția unor situații în care micuții să-și rănească sentimentele. Spre exemplu, școala mai are o politică. Dacă un copil vrea să dea o petrecere și nu îi invită pe toți colegii lui, atunci el nu are voie să împartă invitațiile în clasă. 

Ben Thomas, directorul școlii Thomas’s Battersea a spus că speră că prințul George va învăța de-a lungul anilor de studiu să se autodescopere. „Sper că va avea încrederea de a fi el însuși. Scopul acestor ani de școală este de a-i învăța pe copii să se încreadă în ceea ce sunt ei și să nu încerce să se muleze după comportamentul unuia și altuia.”

Prințul George a împlinit patru ani. Cât este de drăgălaș

george.jpg

printul george
Prințul George a împlint patru ani
Foto: Getty

Fotograful regal a suprins întregul șarm, dar și drăgălășenia caracteristice Prințului George, cu strungărețe între dințișorii de lapte care sunt deja mai numeroși de la această vârstă. potrivit Daily Mail, portretul a fost realizat la sfârșitul lunii iunie, iar George arată deja diferit față de anul precedent.

Este mai înalt și mai slăbuț, a căpătat strălucire în zâmbet, iar ochii săi sclipitori amintesc din ce în ce mai mult de tatăl său, Prințul William. George a mers recent într-un tur oficial în Polonia și Germania, alături de părinții săi. Chris Jackson, fotograful regal care a realizat portretul lui George, a mărturisit că a fost o reală încântare să-l fotografieze pe micuț, mai ales că nu are deloc un comportament dificil în această situație: „E așa un băiețel fericit și se distrează de minune în timpul ședințelor foto”, a declarat fotograful, potrivit metro.co.uk.

 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George se joacă cu baloane la un petrecere pentru copii în Canada
  Foto Guliver Gettyimages
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George pozează împreună cu familia la Palatul Kensington
  Foto Guliver Splashnews
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George este ținut în brațe de mama sa, Catherine
  Foto Guliver Gettyimages
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George sărbătorește primul Crăciun
  Foto Guliver Gettyimages
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George se uită în cărucior la sora sa, Charlotte
  Foto Guliver Gettyimages
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George suge o acadea
  Foto Guliver Gettyimages
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George și sora sa Charlotte
  Foto Hepta
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George în prima zi de școală
  Foto Guliver Gettyimages
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George cu căști pe urechi la un spectacol aviatic
  Foto Guliver Gettyimages
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George și sora sa Charlotte urmăresc avioanele la parada Trooping The Colour
  FOTO EPA
 • printul george familia regala marea britanie
  Prințul George în vizita din Germania
  Foto Guliver Gettyimages
1/11

Prințul George are în față noi provocări anul acesta. Din septembrie, el urmează să meargă la grădiniță. Mama sa, Kate Middleton, nu este însă prea sigură că George „are vreo idee despre ce-l așteaptă”, fiind pentru prima dată când se va afla față în față cu un program de școală full-time.

Prințul George va merge la o școală de elită din Londra

printul-george.jpg


Prințul George va merge, joia viitoare, la școală
foto: arhivă
Citeste tot despre: 

Așadar, Prințul George (4) va merge din septembrie la școală, iar părinții lui au ales Thomas’s School, din Battersea, ca fiind locul potrivit pentru această etapă a vieții lui. Și, după cum era de așteptat, Prințul George va avea parte de sprijinul părinților lui în acest pas, ei însoțindu-l în prima zi de școală, cu riscul de a isca o atenție nedorită asupra lor.

Vezi aici cât costă școala lui George, dar și ce alte staruri au fost elevi acolo!

De ce a lipsit Kate Middleton de la prima zi de școală a Prințului George

william_george_directoare_prima_zi_de_scoala.jpg

william george prima zi de scoala
William l-a însoțit pe Prințul George la prima lui zi de școală
foto: captură video

William și-a adus băiatul la școală, fiind amândoi emoționați pentru acest eveniment. Cei doi au coborât din mașină, iar imediat George s-a agățat de mâna tatălui lui, căruia nu a vrut deloc să-i dea drumul. Din peisaj a lipsit, însă, Kate Middleton.

Din păcate, Ducesa de Cambridge nu a putut fi prezentă la unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața copilului ei din cauza stării de sănătate, potrivit Mirror.co.uk. Kate suferă de sindromul Hyperemsis Gravidarum, astfel că are simpomele sarcinii accentuate, iar grețurile și stările de rău sunt mult mai rele decât de obicei.

Iar pentru că nu s-a simțit deloc bine, George a rămas să participe la prima lui zi de școală numai alături de tatăl lui. Cei doi au fost întâmplinați de directoarea școlii la care urmează să studieze micuțul de acum înainte. Timid, Prințul a făcut cunoștință cu femeia, însă a stat mai mult cu ochii în pământ, încercând să nu-l scape pe tatăl lui din atenție.

Ca de obicei, George a fost îmbrăcat în stil clasic, cu o cămașă bleu din care s-a văzut doar gulerul de sub pulover, și pantalonii scurți cu care Kate Middleton ne-a obișnuit atunci când vine vorba de ținutele fiului ei.

 
 
Loading...