De ce îi caută Prințul Harry logodnicei sale doar o femeie ca gardă de corp

Ultima actualizare:

    Prințul Harry vrea ca logodnica sa să fie păzită doar de o femeieFoto: AFP
Prințul Harry vrea ca logodnica sa să fie păzită doar de o femeieFoto: AFP

Prințul Harry este deja în căutarea unei gărzi de corp pentru Meghan Markle. Chiar dacă sunt iubiți de mii de oameni din întreaga lume, nu se știe niciodată când va avea nevoie de protecția unei persoane de încredere.

Desigur, viitoarea femeie bodyguard va avea misiunea de a-l proteja și pe el la nevoie, dar principala vizată este logodnica sa. Harry își dorește în mod special ca garda de corp să fie o femeie, bine antrenată, așa cum are și cumnata sa, Kate Middleton, menționează The Sun.

Este preferabil ca „îngerul ei păzitor” să fie o femeie deoarece va trebui să devină o persoană foarte apropiată de Meghan, care să-i cunoască eventual anumite mici secrete, să-i fie o bună confidentă și să nu se simtă vreodată stânjenită, dacă ceva rău se întâmplă în momente intime.

De exemplu, garda de corp a Ducesei de Cambridge este Sergentul Emma Probert (45 de ani) și a intrat în serviciul cuplului William și Kate încă de când aceștia s-au logodit, în 2010. Emma este membru al Serviciului de Protecție al Scotland Yard și cunoaște arte marțiale, dar poartă tot timpul cu ea și un pistol de calibru 9mm și un dispozitiv cu electroșocuri.

Harry este dispus să îi dea o șansă celei mai bune variante de bodyguard: „Va fi o perioadă de probă la început, pentru a fi siguri că este femeia potrivită pentru ea, iar dacă e, va fi transferată rapid în echipa lui Meghan și a lui Harry. Partea dificilă este că sunt mai puține femei bodyguard disponibile și suficient de pregătite, decât bărbații gărzi de corp”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net