Logodnica Prințului Harry a fost mereu obișnuită cu mulțimile de admiratori, mai ales că la ea în țară, fiind actriță, era destul de cunoscută. De când a fost însă anunțată oficial relația și apoi logodna cu Harry, popularitatea sa a trecut la alt nivel și nu de puține ori a fost văzută făcând anumite gesturi în public.


De câte ori a participat la evenimente publice sau interviuri alături de Prințul Harry, Meghan are obiceiul să-și plece puțin privirea și să-și atingă părul cu vârfurile degetelor, ca și cum ar încerca să-l dea la o parte de pe frunte, chiar dacă acesta îi stă perfect.

Acest gest ține de limbajul trupului și se traduce printr-un obicei de care ea nici nu este conștientă, dar spune câte ceva despre personalitatea ei: „Unele persoane își ating părul cu vârful degetelor sau își freacă mâinile, ca o modalitate de a se calma fizic și psihic, atunci când sunt anxioși, se simt neconfortabil sau stresați. contextul este cheia atunci când discutăm de un mesaj non-verbal”, a declarat Bianca Cobb, expertă în limbajul corpului, conform Daily Star.

gettyimages-883496176.jpg

meghan markle
Gestul ei arată că este stresată sau anxioasă când sunt ațintite sute de priviri asupra sa
Foto: Getty

„De exemplu, dacă cineva își atinge des părul într-o varietate de situații obișnuite, precum vorbitul la telefon, cititul unei cărți sau privitul la televizor, este mai degrabă un obicei de care n-au niciun habar”, a mai adăugat experta.

Meghan Markle nu a fost niciodată obișnuită cu atât de multă atenție din partea presei și a publicului. Chiar dinainte să-și oficializeze relația Harry și Meghan au fost urmăriți de armate de paparazzi, în întreaga lume. Acest lucru pune destul stres pe umerii cuiva care nu este obișnuit cu astfel de stil de viață.

loading...
Loading...