De ce a lipsit Kate Middleton de la prima zi de școală a Prințului George

Ultima actualizare:

    William l-a însoțit pe Prințul George la prima lui zi de școalăfoto: captură video
William l-a însoțit pe Prințul George la prima lui zi de școalăfoto: captură video

Pentru orice copil, prima zi de școală poate fi copleșitoare, iar excepție nu face nici micuțul Prinț de la Palatul Buckingham, George.

William și-a adus băiatul la școală, fiind amândoi emoționați pentru acest eveniment. Cei doi au coborât din mașină, iar imediat George s-a agățat de mâna tatălui lui, căruia nu a vrut deloc să-i dea drumul. Din peisaj a lipsit, însă, Kate Middleton.

Din păcate, Ducesa de Cambridge nu a putut fi prezentă la unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața copilului ei din cauza stării de sănătate, potrivit Mirror.co.uk. Kate suferă de sindromul Hyperemsis Gravidarum, astfel că are simpomele sarcinii accentuate, iar grețurile și stările de rău sunt mult mai rele decât de obicei.

Iar pentru că nu s-a simțit deloc bine, George a rămas să participe la prima lui zi de școală numai alături de tatăl lui. Cei doi au fost întâmplinați de directoarea școlii la care urmează să studieze micuțul de acum înainte. Timid, Prințul a făcut cunoștință cu femeia, însă a stat mai mult cu ochii în pământ, încercând să nu-l scape pe tatăl lui din atenție.

Ca de obicei, George a fost îmbrăcat în stil clasic, cu o cămașă bleu din care s-a văzut doar gulerul de sub pulover, și pantalonii scurți cu care Kate Middleton ne-a obișnuit atunci când vine vorba de ținutele fiului ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net