Presa continuă să caute cât mai multe dovezi în privinţa mariajului nefericit al preşedintelui SUA, Donald Trump şi a soţiei sale, Melaniei Trump.


Zvonurile că Donald și Melania au o căsnicie nefericită au apărut cu mult timp înainte ca omul de afaceri să devină președintele SUA. Acum, când cei doi sunt în centrul atenției, orice gest este interpretat și despicat de presă.

Primul indiciu a fost comportamentul straniu al Melaniei la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump, pe data de 20 ianuarie. A fost un moment când nou alesul preşedinte al Statelor Unite se întoarce către soţia sa, care se afla în spate, ea îi zâmbeşte, iar atunci când soţul își mută atenția, zâmbetul Melaniei dispare. Pe internet a părut chiar şi un hashtag #FreeMelania, în semn de solidaritate şi susţinere a Primei Doamne.

Încă o dovadă că Melania pare a fi jertfa lui Trump a fost discursul ei recent, de la Florida, în momentul în care a fost atinsă de către soţul ei de braţ şi ea a tresărit. Pentru a înțelege ce se întâmplă între cei doi, Daily Mail a discutat cu psihologul Judi James, expert în limbajul trupului, care a analizat comportamentul Primei Doamne. „În momentul în care Donald Trump i-a atins braţul Melaniei, faţa ei a redat o spaimă. Ochii erau îndreptaţi în jos şi ea arăta speriată”, a remarcat Judi.

Psihologul spune că nu trebuie să tragem concluzii pripite în ceea ce priveşte relaţia preşedintelui şi a soţiei sale. Cel mai probabil că, în faţa publicului, ei sunt mai reţinuţi. „Atingerile uşoare şi modul în care se privesc sunt o modalitate de a comunica între cei doi. Un alt accent poate fi pus pe faptul că Donald Trump acordă tot mai puţină atenţie soţiei sale şi uneori parcă nu o ia în seamă, astfel îşi scoate autoritatea la suprafaţa”, a adăugat Judi.

Stând pe scenă în spatele soţiei sale atunci când ea ţine discursuri, Donald Trump, involuntar, o controlează. Melania Trump are nevoie de susţinerea şi înţelegerea soţului, însă, Donald Trump pare a fi nepăsător.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: