Încă din timpul campaniei electorale și, mai ales după ce au devenit președintele SUA și Prima Doamna, Donald și Melania Trump sunt puși sub lupă. Orice gest de-al lor, indiferent cât de mic ar fi, este întors pe toate părțile.


Ceremonia de învestire, balul inaugural și primele apariții publice în postura de cuplu prezidențial au dat indicii importante cu privire la relația dintre Donald și Melania. Masi mulți specialiști în descifrarea limbajului corporal au explicat ce transmit, de fapt, cei doi, chiar dacă, de multe ori, se chinuie să păstreze aparențele.

Patti Wood, expertă în descifrarea gesticii, a analizat un lucru  pe care Doanld Trump l-a făcut față de soția sa: nu a luat-o de mână, iar asta nu înseamnă doar că nu a vrut să-și exprime sentimentele în public, ci mai mult decât atât.

Donald și Melania au fost surprinși pe Aeroportul Internațional din Palm Beach, Florida. Cei doi și-au strâns mâinilr pentru câtva secunde, pentru ca apoi, cel de-al 45-lea președinte american să se desprindă de soția lui. Aceasta a încercat să-i prindă mâna magnatului, dar el doar a bătut-o prietenește pe mână, iar apoi i-a dat drumul.

“De obicei, mâinile strânse arată că un cuplu este unit. Pentru mine, cred că el a vrut să spună: «Vreu să fiu văzut ca președinte de unul singur», ceea ce este un comportament tipic pentru un mascul alfa”, a declarat specialista Patti Wood, citată și de The Independent. Patti a atras atențuia că Donald vrea să pună toată lumina reflectoarelor asupra sa și să arate în public că el este cel mai puternic.

 
 
Loading...