De ce prințesa Charlène de Monaco zâmbește atât de rar la evenimentele oficiale

Ultima actualizare:
Fotografii au surprins cu greu un zâmbet pe chipul prințesei la evenimentul de Crăciun de la palat
Fotografii au surprins cu greu un zâmbet pe chipul prințesei la evenimentul de Crăciun de la palat

Charlène de Monaco pare cea mai tristă prințesă din lume. De la lacrimile vărsate chiar în ziua nunții, până la aerul posomorât pe care-l afișează la majoritatea evenimentelor oficiale, soția prințului Albert de Monaco nu pare deloc în largul ei în Principat. Charlène a explicat recent de ce zâmbește atât de rar în imaginile oficiale.

Charlène de Monaco zâmbește rar când iese în public. Este o realitate de care este conștientă și soția prințului Albert, Charlène însă nu are prea multe soluții la îndemână, având în vedere că în spatele acestei înfățișări posomorâte se află multă tristețe.

Prințesa a dezvăluit totul într-un interviu pentru revista sudafricană ”Huisgenoot”, puțin înainte de Crăciun.

Pe coperta revistei, Charlène apare alături de cei doi copii ai ei, gemenii Jacques și Gabriella (5 ani), și de cei doi câini ai familiei. În interviu, prințesa vorbește deschis despre anul 2019, unul dintre cei mai grei de până acum, un an în care a trebuit să facă față morții a doi dintre prietenii ei cei mai buni. ”Au murit amândoi la distanță de zece zile. A fost foarte dureros”, a dezvăluit Charlène, conform Paris Match.

La aceasta s-au adăugat grijile față de starea de sănătate a tatălui ei, Michael Wittstock (73 de ani), care a fost supus unei operații. ”Anul acesta a fost foarte greu pentru mine. Oamenii se grăbesc să remarce: «Oh, dar de ce nu zâmbește în fotografii?». Ei bine, uneori chiar e greu să zâmbești. Ei nu știu ce se întâmplă în viața mea”, a declarat tânăra mamă.


    Fotografii au surprins cu greu un zâmbet pe chipul prințesei la evenimentul de Crăciun de la palatfoto: AFP
Fotografii au surprins cu greu un zâmbet pe chipul prințesei la evenimentul de Crăciun de la palatfoto: AFP

Charlène nu a reușit să se adapteze la viața din Monaco

La opt ani și jumătate după ce s-a căsătorit cu prințul Albert de Monaco și în ciuda faptului că-l are alături pe fratele ei, Gareth Wittstock, unul dintre cei doi frați ai ei, care trăiește în Principat cu soția și fiica lor, Charlène nu s-a adaptat cu totul vieții de aici. ”Sunt privilegiată să trăiesc aici, cu siguranță, dar îmi lipsesc familia și prietenii mei din Africa de Sud. Sunt tristă că nu pot fi alături de ei, acolo”, a dezvăluit prințesa.

Citește și:

Prințesa Charlene s-a tuns scurt. Cum a reacționat Prințul Albert

Prinţesa de Monaco nu mai poate rezista presiunilor. «Toată lumea vorbeşte numai despre asta»

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net