De ce se simte William vinovat pentru moartea mamei sale, Prințesa Diana

Ultima actualizare:

    Printul William se simte încă profund afectat de moartea mamei saleFoto: Getty
Printul William se simte încă profund afectat de moartea mamei saleFoto: Getty

Prințul William a acceptat recent să răspundă unor întrebări în cadrul unui interviu pentru revista „GQ” și a recunoscut, cu durere în suflet, că se simte vinovat pentru moartea mamei sale, Prințesa Diana.

Acesta a fost cel mai intim interviu din ultima vreme pe care l-a susținut Ducele de Cambridge, în cadrul căruia a vorbit foarte deschis despre cum a fost afectat de moartea mamei sale când el era încă doar un copil în vârstă de 15 ani, precizează express.co.uk.

William a mărturisit că atunci când a trebuit să-și conducă mama pe ultimul drum, să meargă în spatele cortegiului funerar, având în față sicriul în care se afla cea care i-a dat viață, a fost cea mai grea experiență. „A fost izolată, singură, a avut o viață foarte dificilă și i-a fost tare greu să treacă peste. Cred că a fost puțin naivă pentru că a sfârșit după ce a intrat în mâinile unor oameni foarte răi.”

De asemenea, Will se consideră oarecum vinovat pentru moartea mamei sale: „Mă simt foarte trist și încă sunt foarte supărat cu nu am fost suficient de maturi pentru a face mai mult pentru a o proteja pe mama noastră, nici destul de înțelepți să facem un pas în față care ar fi putut face lucrurile mai bune pentru ea.”

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net