De ce sunt revoltați britanicii de cea de-a treia sarcină a lui Kate Middleton

Ultima actualizare:

    Venirea pe lume al celui de-al treilea copil al cuplului a revoltat mulți locuitori Foto: Getty
Venirea pe lume al celui de-al treilea copil al cuplului a revoltat mulți locuitori Foto: Getty

Vestea venită luni din partea Casei Regale a Marii Britanii, cea conform căreia Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil al cuplului, ar fi trebuit să fie un motiv de fericire pentru locuitorii Regatului. Din păcate, nu toți au fost încântați, iar unii dintre ei au avut reacții negative.

Admiratorii s-au grăbit să îi felicite pe Ducele și pe Ducesa de Cambridge, după ce Palatul Kensington a confirmat sarcina lui Kate . Ducesa suferă de grețuri matinale accentuate ceea ce o va împiedica să efectueze următoarele deplasări programate. Kate suferă de sindromul Hyperemsis Gravidarum, fiind predispusă la amețeli, grețuri matinale severe și deshidratare.


    Kate și William vor deveni părinți pentru a treia oară Foto: Getty
Kate și William vor deveni părinți pentru a treia oară Foto: Getty

Potrivit Mirror, vestea a fost puțin agreată de cetățeni ținând cont că cei din partidul Conservator au introdus un număr limită pentru numărul de copii pentru care părinții pot primi ajutor din partea statului. Părinții primesc aproximativ 2.300 de lire sterline , ajutor pentru creșterea copiilor, pentru primul și al doilea născut. Cel de-al treilea copil al unei familii nu beneficiază de suport material din partea statului.  Bineînțeles, există câteva situații extraordinare în care această lege nu se aplică, iar mama primește ajutor financiar și pentru cel de-al treilea copil. În cazul în care mama poate dovedi că a fost violată sau că cel mic a venit pe lume în urma unor relații abuzive, care nu s-au desfășurat de comun acord va primi suma de bani menționată anterior.  Internauții au criticat decizia cuplului regal de a avea un al treilea copil, dar și acțiunile partidului Conservator. Una dintre persoanele revoltate a scris pe Twitter: „ Logica Partidului Conservator este defectă. Îi felicită pe Kate și William pentru al treilea copil, dar,în același timp, refuză să mai acorde sprijin familiilor obișnuite care au același număr de copii precum cuplul regal.” O altă femeie revoltată a scris: „ Dacă Kate ar fi fost săracă, un om de rând, nu ar fi primit bani pentru îngrijirea viitorului său copil. Cu toate acestea, noi contribuim în continuare la bunăstarea Casei Regale. “

Mulți se întreabă de ce plătitorii de taxe sunt obligați să plătească pentru încă un membru al Familiei Regale, în timp ce oamenii obișnuiți se străduiesc din răsputeri să își crească copiii, fără să primească vreun sprijin.  Există totuși o mică problemă în argumentele aduse de oameni pentru că Ducele și Ducesa de Cambridge nu sunt finanțați din fondurile Reginei Elisabeta, ci din banii aflați în contul ducatului de Cambridge. Mai mult decât atât, Prințul William primește un salariu lunar pentru munca pe care a depus-o în serviciul militar.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net