De dragul amantei a încercat să-şi ucidă soţia. Bărbatul i-a sabotat parașuta femeii

Ultima actualizare:

    Emile Clarke era un om respectabil, care lucra ca sergent în armata britanicăFoto: Guliver/ Getty Images
Emile Clarke era un om respectabil, care lucra ca sergent în armata britanicăFoto: Guliver/ Getty Images

Viaţa bate filmul! Povestea lui Emile Cilliers, sergent în armata britanică, ar putea fi oricând subiect de film. De dragul amantei, bărbatul a încercat de două ori să-şi ucidă nevasta. Modalitatea aleasă i-a şocat pe anchetatori.

Emile Cilliers (37 de ani) şi-a cunoscut amanta pe Tinder şi deşi ar fi putut să divorţeze, bărbatul a ales altă metodă ca să scape de nevasta sa, Victoria Cilliers. Metoda aleasă îl va costa însă ani buni din viaţă.

Emile a fost găsit vinovat de tentativă de omor după ce a încercat să-și ucidă soția, scrie The Guardian. Aceasta obişnuia să facă salturi cu paraşuta, aşa că bărbatul i-a scos mai multe componente în speranţa că femeia se va face una cu pământul. Victoriei nu i s-a deschis paraşuta şi a suferit răni grave după ce a căzut în gol de la 1.200 de metri. Cu câteva zile înainte, bărbatul a deteriorat o ţeavă de gaz din casa lor şi a fost cât pe ce să provoace o tragedie.

Britanicul urmărea să folosească asigurarea de viaţă a soţiei pentru a-şi achita datoriile şi a trăi fericit alături de amantă. Emile a fost arestat şi prezentat instanţei. Zilele trecute, un tribunal din Anglia l-a găsit vinovat și urmează să-şi primească sentința.

În timpul procesului, britanicul n-a părut să regrete niciun moment cele întâmplate. Mai mult, el le-a spus juraţilor că este foarte posibil ca femeia să fi umblat la paraşută şi că aceasta ar fi vrut să se sinucidă. Emile şi Victoria au şase copii împreună, iar anchetatorii au descoperit că bărbatul avea mai multe relaţii extraconjugale. Bărbatul plănuia însă să înceapă p nouă viaţă alături de una dintre amante.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net