S-a întors lumea cu susul în jos! Revista Playboy nu va mai publica imagini cu femei goale. Decizia istorică a fost luată, se pare, în urmă cu o lună, la o întâlnire cu fondatorul Hugh Hefner. Internetul a făcut ca nuditatea să pară desuetă, iar revistele porno nu mai au aceeași căutare ca odinioară, anunță New York Times, citat de bbc.com.


Dacă în ultima vreme vi s-au părut mai cuminți copertele faimoasei reviste pentru bărbați, să știți că există un motiv serios pentru asta. Ultimele vești de la Playboy anunță o schimbare majoră de atitudine față de imaginile care au făcut istorie.

Revista Playboy va apărea cu o ”față” nouă, dar fără imaginile cu femei goale, care i-au adus celebritatea. Iat totul se întâmplă cu binecuvântarea fondatorului Hugh Hefner. Directorii revistei fondate de Hugh Heffner în 1953 au recunoscut că au pierdut bătălia cu Internetul. ”Suntem la un clic distanță de orice scenă de sex pe care și-o poate cineva imagina, iar asta gratis” , a spus directorul executiv al Playboy Scott Flanders.

Vânzările Playboy s-au prăbușit de la 5,6 milioane de exemplare în anii ‘70, la 800.000 în prezent.

 
 
Loading...