Declarația șocantă a Prințului Harry care a pus paie pe foc în conflictul dintre Meghan și familia ei

Ultima actualizare:

    Un comentariu făcut de Prințul Harry a rănit orgoliul familiei lui Meghan Markle Foto: Getty
Un comentariu făcut de Prințul Harry a rănit orgoliul familiei lui Meghan Markle Foto: Getty

Una dintre afirmațiile Prințului Harry a pus din nou paie pe foc în conflictul deschis pe care Meghan Markle îl are în continuare cu familia sa, după ce tatăl și sora ei vitregă au fost acuzați că tot încearcă să îi exploateze relația cu Harry pentru bani și notoritate.

Oare Prințul Harry a fost în mod voit răutăcios sau i-a scăpat fără să-și dea seama adevărata sa părere pe care și-a format-o despre familia soției lui, Ducesa de Sussex? Nu-l putem blama pentru niciuna dintre variante însă, având în vedere conflictul dintre Meghan și membrii familiei ei, care a luat amploare în special după nuntă celor doi Duci.

Dacă unii susțin că tatăl lui Meghan, fratele și sora vitregă a fostei actrițe s-au agățat de orice aspect din viața cuplului pentru a câștiga notorietate și bani, alții sunt de părere însă că Ducesa își tratează nepotrivit familia. Cert este că Thomas Markle, tatăl lui Meghan, nu se dă în lături de la aparițiile TV și divulgă uneori unele informații confidențiale, chiar dacă fiica lui l-a rugat în repetate rânduri să nu mai facă acest lucru. 

Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, a vorbit despre comentariul „acid” al Prințului Harry
Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, a vorbit despre comentariul „acid” al Prințului Harry

Samantha Markle, nemulțumită de declarația Prințului Harry 

Se pare că acum și sora vitregă a lui Meghan i-a urmat exemplul tatălui ei, având apariții din ce în ce mai dese pe micile ecrane. Samantha Markle a vorbit recent despre un comentariu făcut de Prințul Harry, care, spune ea, i-a rănit întraga familie. În urmă cu ceva vreme, Prințul Harry a vorbit despre primul Crăciun pe care Meghan l-a petrecut alături de familia regală britanică, pentru postul de radio BBC 4. Harry a fost întrebat atunci dacă Meghan s-a obișnuit cu tradițiile festive ale Casei Regale Britanice, iar acesta a răspuns afirmativ: „A făcut o treabă foarte bună..Știți...am fost familia pe care presupun că nu a avut-o niciodată”, a susținut acesta, potrivit Mirror. 

Remarca lui Harry a creat controverse, în special când a ajuns și la urechile familiei lui Meghan, membri acesteia simțindu-se umiliți de declarație. Vorbind pentru un post de televiziune, în cadrul unui documentar numit „Meghan și familia ei: În război”, Samantha Markla, sora vitregă a Ducesei de Sussex, a dezvăluit că întreaga familie a fost rănită de această „acuzație”, deoarece au considerat că Meghan se simte rușinată de proveniența ei.

„Primul lucru la care m-am gândit când am auzit asta a fost faptul că este posibil ca Harry să nu cunoască întreaga situație. Nu am fost, într-adevăr, familia aia clasică ce se reunea la fiecare sărbătoare, dar am fost o familie totuși. (..) De ce s-ar simți Meghan rușinată de familia ei?”, a fost reacția Samanthei, conform sursei anterior menționate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net