Declaraţii şoc ale mamei ciclistului ucis în Alpi: «A fost un violator nenorocit»

Ultima actualizare:

    Sora şi mama ciclistului spun că acesta merita să moară în chinuriFoto: Facebook
Sora şi mama ciclistului spun că acesta merita să moară în chinuriFoto: Facebook

“A fost un violator nenorocit şi îmi pare rău că a avut o moarte rapidă şi că nu s-a chinuit”. Sunt declaraţiile şocante făcute de Katrina Toghill, mama ciclistului împuşcat mortal în Alpi, după ce a fost confundat de un vânător cu un animal.

Marc Sutton se plimba, sâmbătă, 13 octombrie, cu bicicleta printr-o pădure din apropierea localității Montriond, în sud-estul Franţei. La un moment dat, bărbatul a fost împuşcat de un vânător care l-a confundat cu un animal.

Poliţiştii investighează moartea violentă a bărbatului. Între timp, familia decedatului a făcut o serie de dezvăluiri şocante.

Sora lui Marc Sutton, Katie (32 de ani), spune că acesta a fost un monstru şi că a violat-o de cel puţin 100 de ori în copilărie. Şi mama bărbatului se bucură că acesta a murit. “A fost un violator nenorocit şi singurul lucru de care îmi pare rău este  faptul că a avut o moarte rapidă. Aş fi vrut să moară în chinuri”, a declarat Katrina Toghill, potrivit Daily Mail.

Iubita îndurerată a ciclistului sare totuşi în apărarea lui şi spune că declaraţiile făcute de mama şi sora lui Marc Sutton sunt minciuni. “Mark nu mai este aici să se poată apăra!” a declarat Jo Watts, potrivit sursei citate mai sus.

“Au vânat animalul potrivit. Sper ca vânătorul să scape pentru că ne-a făcut o favoare. A fost karma şi ştiam că într-o zi o va păţi”, a mai spus sora celui împuşcat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net