Descoperire șocantă! A avut Adolf Hitler un frate secret?

Ultima actualizare:

    Un istoric crede că Adolf Hitler a avut un frate mai mic de care nu a știut nimeniFoto Getty
Un istoric crede că Adolf Hitler a avut un frate mai mic de care nu a știut nimeniFoto Getty

După mai bine de șapte decenii de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial avem impresia că știm totul despre prăbușirea unuia dintre cei mai cunoscuți lideri din istoria umanității. Recenta descoperire a unui istoric pare să schimbe în mod fundamental ceea ce știam despre Hitler.

Istoricul Florian Kotanko a făcut o descoperire semnificativă despre biografie lui Adolf Hitler. Casa a copilărit liderul naziștilor relevă faptul că a mai avut un frate de care timp de decenii nimeni nu a știut nimic, relatează DailyStar.co.uk.

Mai mult decît atât, această rudă pare să fi avut o influență crucială în ceea ce privește ascensiunea lui Hitler la putere în anii '30. 

Promotorul celei de-a doua conflagrații mondiale s-a născut pe 20 aprilie 1889, în orașul Braunau am Inn, în Austria. Părinții săi au fost Alois Hitler și Klara Polzi și a mai avut încă trei frați sau cel puțin asta se știa până acum. S-au găsit evidențe care ar putea dovedi că Hitler a mai avut un frate mai mic cu trei ani decât el, care s-ar fi născut pe 17 iunie 1892, conform sursei citate.

Adolf Hitler, când era copil
Adolf Hitler, când era copil

Acesta însă nu a trăit mai mult de șase zile, murind din cauza hidrocefaliei, o boală care provoacă umflarea craniului. Istoricul Kotanko este de părere că moartea fratelui său mai mic l-a afectat într-o oarecare măsură pe Adolf Hitler și a influențat felul în care a văzut el lumea de atunci.

"Concluziile biografilor lui Hitler cu privire la evoluția sa mintală sugerează faptul că el a avut parte de o atenție specială din partea mamei, fiind singurul supraviețuitor al Klarei. Această teorie însă nu mai este sustenabilă. Cum a perceput Hitler naștere și moartea fratelui său, care atunci avea doar trei ani? A fost Hitler îngrijorat de codiția fratelui său și a fost afectat de moartea acestuia?", se întreabă istoricul.

Moartea fratelui său mai mic, ar fi influențat dorința de ascensiune la putere a lui Hitler
Moartea fratelui său mai mic, ar fi influențat dorința de ascensiune la putere a lui Hitler

Guvernul austriac a interzis prin lege accesul sau folosirea casei în care s-a născut și a copilărit liderul nazist pentru a evita ca grupările neo-naziste să transforme această proprietate într-un sediu sau loc sacru. Din acest motiv, locuința a rămas goală, dar aparține unei femei din apropiere, Gerline Pommer, care a refuzat să vândă casa.

Autoritățile austriece au luat decizia să transforme această casă într-un muzeu în memoria victimelor nazismului.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net