Descoperirea îngrozitoare a unui bărbat, într-o pereche de şosete

Ultima actualizare:
Aceasta este mesajul pus de Lucy pe Twitter, cu o poza a scrisorii găsite în şosete
Aceasta este mesajul pus de Lucy pe Twitter, cu o poza a scrisorii găsite în şosete

Un bărbat a rămas uimit când a desfăcut o pereche de şosete cumpărate de la un magazin din Marea Britanie. Într-una dintre ele se afla o scrisoare a unui chinez care susţine că este victimă a torturii.

Fata bărbatului care a găsit scrisoarea a publicat-o pe Twitter. Cel care a scris-o îşi spune Ting Kin Ding şi ar avea 39 de ani. Conform lui, se află în închisoare de pe 29 iunie 2014 

"Am fost sub tortură fizică şi psihică severă, iar soţia mea a fost internată forţat într-un spital pentru boli psihice. Şi eu şi soţia mea am fost distruşi de persecuţie", a scris chinezul, care a mai adăugat că tatăl lui a fost ucis în spital. El acuză autorităţile de corupţie şi că fac lucruri fără acordul preşedintelui Xi Jinping. 

Magazinul de unde au fost cumpărate şosetele, Primark, a contactat-o pe fată, pe numele ei Lucy Kirk, pentru a investiga originea scrisorii. "Au cerut informaţii despre produs, dar am refuzat să le dau, nu vreau să aibă cum să ajungă la locul de provenienţă al şosetelor", a spus ea, conform mirror.co.uk. 

Nu e prima dată când se găsesc scrisori ciudate în hainele vândute de magazin. În 2014, mai multe scrisori au fost descoperite ascunse în haine. În ele, anagajaţii din fabricile de confecţii care lucrează cu lanţul de magazine britanic se plângeau de condiţiile oribile de muncă. 

Iată scrisoarea completă


    Aceasta este mesajul pus de Lucy pe Twitter, cu o poza a scrisorii găsite în şoseteCaptură Twitter
Aceasta este mesajul pus de Lucy pe Twitter, cu o poza a scrisorii găsite în şoseteCaptură Twitter

"Caut ajutor din partea oricărei persoane care se află de parte justiţiei. 

Numele meu este Ding Tingkun, bărbat, 39 de ani, din provincia Anhui, China. Am făcut plângere cu privire la cazuri de corupţie către Biroul General de Stat din Beijing. Drept răspuns, am fost arestat din 29 iunie 2014. Am fost sub tortură fizică şi psihică severă, iar soţia mea a fost internată forţat într-un spital pentru boli psihice. Şi eu şi soţia mea am fost distruşi de persecuţie. Pe 22 mai 2014, tatăl meu a fost ucis în spital. 

Cer celui care primeşte această scrisoare să o ducă Preşedintelui Xi Jinping şi presei. Oficialii locali corupţi nu au respect pentru lege. Ei îşi minte superiorii şi subordonaţii, ascund adevărul şi fac scheme complexe pentru a minţi.

Susţin cu totul conducerea centrală. Preşedintelui Xi Jinping îi pasă de oameni". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net