Destin tragic! Actor din Star Wars, diagnosticat cu schizofrenie

Ultima actualizare:
Jake Lloyd
Jake Lloyd

Jake Lloyd (27 de ani), actorul care a interpretat rolul lui Anakin Skywalker în filmul “Star Wars: The Phantom Menace”, se afla în închisoare încă din luna iunie a anului trecut. Acesta fusese arestat și condamnat în urma unei urmăriri de mașini în Carolina de Sud. Sâmbătă (9 aprilie), mama sa, Lisa, a mărturisit jurnaliștilor că actorul suferă de schizofrenie.

Potrivit DailyMail.co.uk, boala mintală a lui Jake le-a determinat pe autorități să îl transfere din celula unei închisori, într-o facilitate psihiatrică. De asemenea, mama actorului a menționat că și-a văzut fiul săptămâna trecută și poate deja să spună că se vede „o îmbunătățire a personalității sale”. Nu s-a stabilit încă data când va fi eliberat, dar familia sa dorește ca Jake să stea în centrul medical atât cât este necesar pentru ca acesta să se însănătoșească.

Jake Lloyd avea doar zece ani când a interpretat în „Star Wars”
Jake Lloyd avea doar zece ani când a interpretat în „Star Wars”

Jake Lloyd a fost arestat în Carolina de Sud, Statele Unite, în urma unei urmăriri de mașini care s-a încheiat abia în momentul în care vehiculul pe care îl conducea a intrat într-un copac. Urmărirea  s-a desfășurat pe o distanță de mai bine de 40 de kilometri și ar fi continuat dacă nu ar fi pierdut controlul volanului.


    Jake Lloyd avea doar zece ani când a interpretat în „Star Wars”Foto Getty
Jake Lloyd avea doar zece ani când a interpretat în „Star Wars”Foto Getty

Jake a interpretat în filmul „Star Wars: The Phantom Menace” pe când avea doar zece ani, alături de actori precum Natalie Portman, Ewan McGregor și Liam Neeson. La acea vreme, filmul a avut un succes răsunător în întreaga lume, încasând în total 2 miliarde de dolari.

Jake Lloyd, în rolul lui Anakin Skywalker

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net